Rüyada keçi görmenin yorumu | Rüyada keçi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada keçi görmenin yorumu | Rüyada keçi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada keçi görmek, edilen duaların kabul olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder. Görülme şekline göre çeşitli yorumlara sahip olan rüyada keçi görmenin en ayrıntılı yorumları haberimizde…

 

Rüyada keçi görmek, kişinin sahip olduğu inatçı ama çok iyi bir dostu
temsil eder. karar.com olarak, farklı şekillerde görülen rüda keçi görmekle alakalı ayrıntılı rüya tabirlerini okurlarımız için hazırladık. İşte detaylar…

RÜYADA KEÇİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada keçi görmek, rüya sahibinin bir dönem problemli günler yaşayacağına ancak bu dönem çok uzun sürmeden yeniden huzurlu ve mutlu günlerine geri döneceğine delalet eder. Rüyada görülen keçinin dişi olması durumunda, kişinin hayırlı bir evlada ve mülke sahip olacağına, keçinin erkek olması durumunda ise, rüya sahibinin kazancının bollaşacağına, gururlu ve şerefli biri olduğuna işaret eder.

Rüyada keçi görmek, genellikle kişinin dileklerine kavuşacağı şeklinde yorumlanırken, aynı zamanda çok iyi niyetli ancak bir o kadar da inatçı bir dosta sahip olduğu anlamını da taşır.

19-11/30/ruyada-keci-gormek.jpg

SİYAH KEÇİ SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek, rüya sahibinin çalışmalarının sonucunda elde edeceği paranın kendisine hayır etmeyeceği ve huzursuz zamanlar geçireceği anlamını taşır. Bununla birlikte rüyada görülen siyah keçi sürüsü kişinin mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

KEÇİ KESTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada keçi kestiğini görmek, çok hayırlı anlamlara sahiptir. Rüya sahibinin ailesi ile arasının çok iyi olacağına, hanesini mutluluk ve huzurla dolacağına işaret eder. Rüyasında keçi kestiğini gören kinin evlatları hayırlı olur, hiçbir zaman maddi sıkıntıya düşmez.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KEÇİ ETİ YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada keçi eti yediğini görmek, genellikle olumsuz gelişmelere delalet eder. Rüyasında keçi eti yediğini gören kişinin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ya da nişanlısı ile arası açılır ve ayrılığa düşer. Bununla birlikte böyle bir rüya gören kişi, hiç beklemediği andan maddi kayıplara uğrar.

KEÇİ SÜTÜ İÇTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada keçi sütü içtiğini görmek, rüya sahibinin yaşamının mutlu bir şekilde süreceğine, işlerinden büyük kazanç sağlayacağına ve başarılarının artacağına delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN