Rüyada müdürünü görmek ne anlama geliyor?

Rüyada müdürünü görmek ne anlama geliyor?

Rüyada müdürünü görmek, genel olarak pek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Kişinin, hem çalışma hem de aile hayatında birtakım sıkıntılarla karşılaşacağı anlamlarını taşır. Karar.com olarak, Rüyada müdürünü görmek ile ilgili yorumları bir araya getirdik…

 

Pek çok kişinin anlamını merak ettiği konulardan biri olan “Rüyada müdürünü görmek ne anlama geliyor?” sorusunu haberimizde yanıtladık. Bu rüya, kişinin karşısına çıkacak sorunlarla birlikte, rüya sahibinin bir tatile ihtiyacı olduğu anlamlarına da taşımaktadır. İşte, rüyada görülen müdür ile ilgili diğer yorumlar…

RÜYADA MÜDÜRÜNÜ GÖRMEK

Rüyada müdürünü görmek, rüya sahibini zor zamanların beklediği anlamını taşır. Kişi, üzücü haberler alır, hayatında bazı terslikler baş gösterir. Hem aile hem de iş yaşamında karşısına çıkacak üzücü olaylar nedeniyle morali bozulur.

MÜDÜR OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada müdür olduğunu görmek, kişinin iç dünyasında yaşadığı sıkıntılar dışavurumudur. Rüya sahibi iş temposundan bunalmış ve bir tatile ihtiyaç duymaktadır. Rüyayı gören kişi, sosyal hayatın ve çalışma hayatının tek düzeliğinden bunalmış demektir.

MÜDÜR İLE TARTIŞTIĞINI GÖRMEK

Rüyada müdür ile tartıştığını görmek, rüyayı gören kişinin iç dünyasında birtakım huzursuzluklar yaşadığı anlamına gelir. Kişi çalışmalarının karşılığını alamadığını düşünmektedir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KADIN MÜDÜR GÖRMEK

Rüyada kadın müdür görmek, genellikle hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada görülen kadın müdür, hayırlı bir evlat, hayali kurulan işlerin gerçekleşmesi, fakirlikten kurtulma ve kazancı bol yeni işlere girilme olarak yorumlanır.

MÜDÜRÜNÜ KIZGIN GÖRMEK

Rüyada müdürünü kızgın görmek, rüya sahibinin çevresi tarafından sevildiği ve çalışmalarının takdir edildiği anlamını taşır.

19-11/08/mudurr.jpg

OKUL MÜDÜRÜ GÖRMEK

Rüyada okul müdürü görmek, kişinin çalışmalarının karşılığını alacağı ve iş yaşamında yüksek yerlere geleceği şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte kişinin kazancı ve itibarı artacaktır.

MÜDÜR YARDIMCISI GÖRMEK

Rüyada müdür yardımcısı görmek, kişinin hiç gereksiz yere, küçük bir anlaşmazlık yaşayacağı ve tartışmaya gireceği anlamını taşır.

MÜDÜRLÜKTEN AZLEDİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada müdürlükten azledildiğini görmek, böyle bir rüya gören kişinin
iş hayatında başarılı olacağı, terfi edeceği ve kıdeminin artacağı anlamlarını taşır.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN