Rüyada midye görmenin tabiri | Rüyada midye görmek ne anlama geliyor?

Rüyada midye görmenin tabiri | Rüyada midye görmek ne anlama geliyor?

Rüyada midye görmek, rüyayı gören kişinin yaptığı bir hareketten dolayı pişman olarak, bu hatasını telafi etmeye çalıştığına işaret eder. Genel anlamda bir hareketten geri dönmenin temsili olan bu rüya farklı rüya tabirlerinde çeşitli anlamlar taşımaktadır. İşte ayrıntılar…

Rüya tabirleri arasında anlamı merak edilen konular arasında “Rüyada midye görmek ne anlama geliyor?” sorusu yer alıyor. Kişinin düşünmeden hareket etmesi sonucunda telafi çalışması yaptığı anlamını taşıyan rüyanın tüm yorumları karar.com’da…

RÜYADA MİDYE GÖRMEK

Rüyada midye görmek, rüya sahibinin ölçüp biçmeden, sonuçlarını iyi
düşünmeden yaptığı davranışlar yüzünden büyük pişmanlık duyacağı ve yaptığı hataları telafi etmek için uğraşacağı anlamını taşır.

MİDYE YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada midye yediğini görmek, rüya sahibinin deyim yerindeyse sırtından vurulacağına işaret eder. Kişi, yakın çevresinde hiç beklemediği birinden çok büyük bir ihanet görür. Bu hainliği yapan kişi, rüya sahibinin her daim yanında olduğu, maddi manevi destek olduğu biridir. Bu nedenle, yaşadığı bu vicdansızlığa içerleyen kişi, büyük yıkım yaşar.

ÇİĞ MİDYE YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada çiğ midye yediğini görmek, rüyayı gören kişinin kendi suçu olmasa bile yakın çevresindekiler yüzünden sıkıntıya düşeceğine ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder. Kişi öyle zor durumda kalır ki, kendi hayatını idame ettiremez hale gelir. Ancak, rüya sahibi sonunda yine kendi çabalarıyla, başkalarının yardımı olmadan bu sıkıntılı durumdan kurtulur.

19-11/08/midyee.jpg

MİDYE AÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada midye açtığını görmek, rüya sahibinin iş yaşamında başarılar elde ederek, saygı duyulan biri olacağına işaret eder. Bu rüya, kişinin çalışkan ve disiplinli biri olduğuna, çalışmaları sayesinde de iş yaşamında yıldızının parlayacağına işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

MİDYE PİŞİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada midye pişirdiğini görmek, borçlarından kurtulmanın yolunu bulamayan rüya sahibinin bu sıkıntıdan kurtulmak için talih oyunu oynayacağına ve buradan büyük para kazanacağına delalet eder.

H

Rüyada midye içinde inci görmek, rüya sahibinin önce uygun olmayan yollara sapacağına ancak sonrasında pişman olarak o kötü yollardan döneceğine işaret eder.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN