Rüyada rüya görmek ne anlama geliyor? Rüyada rüya görmenin tabiri

Rüyada rüya görmek ne anlama geliyor? Rüyada rüya görmenin tabiri

Rüyada rüya görmek, kimi rüya tabircilerine göre, rüyada görülen rüyanın birebir yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Genellikle olumlu anlamlara sahip olan rüyada rüya görmekle alakalı bilmeniz gerekenleri ve farklı rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada rüya görmek, rüya sahibinin ailesi ile birtakım problemler yaşanacağına ve sonrasında farklı gelişmelerin olacağına işaret eder. Rüya tabircisi görmek, rüya anlatmak ve rüya tabir etmek gibi farklı anlamları bulunan rüya tabirleri haberimizde…

RÜYADA RÜYA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada rüya görmek, rüyayı gören kişinin atacağı her adımdan önce iyice düşünmesi ve kararlarını dikkatli alması gerektiğine uyarı yapan bir rüyadır. Kimi rüya yorumcuları, rüyada görülen rüyanın aynısının gerçek hayatta yaşanacağı şeklinde yorum yaparken, bu rüya, genellikle olumlu şekilde yorumlanmıştır.

Rüyada rüya görmek aynı zamanda geleceğe dair istek ve planları bulunan rüya sahibinin bu isteklerinden vazgeçmemesi ve çalışmaya devam etmesi gerektiği anlamını taşır.

Rüyada rüya görmek, farklı bir rüya tabirinde ise, rüyayı gören kişinin ailesi ile bazı sorunlar yaşayacağına, büyük kavgaların ardından ailesinde uzaklaşacağına ancak bir süre sonra onların özlemine dayanamayarak yeniden onların yanına döneceğine delalet eder.

RÜYA ANLATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada rüya anlattığını görmek, rüyayı gören kişinin sözüne güvenmediği bir kişiden bir haber duyacağına, bu habere inanmasa da sonrasında bu haberin gerçek olduğunu duyacağına işaret eder.

RÜYA TABİRCİSİ GÖRMEK

Rüyada rüya tabircisi görmek, rüya sahibinin çoktandır haberini almadığı bir kişiden haber alacağı anlamını taşır.

RÜYA TABİR ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada rüya tabir ettiğini görmek, rüyayı gören kişinin yeni tanıştığı biri sayesinde önemli mevkiiye sahip olacağına ve ekonomik sıkıntılarının tamamen son bulacağına işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

RÜYA TABİRCİSİ OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada rüya tabircisi olduğunu görmek, rüya sahibinin aldığı iyi eğitim sayesinde toplumun ileri gelenleri arasında yer aldığı, ona saygı duyulduğu ve itibar sahibi olduğu şeklinde yorumlanır.

RÜYA GÖRDÜĞÜNÜ FARK ETMEK

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek, çevresinde art niyetli tavırları olan kişilerin bulunduğunu bilen rüya sahibinin onlara karşı dikkatli davrandığı anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN