Rüyada saat görmenin tabiri | Rüyada saat görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada saat görmenin tabiri | Rüyada saat görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada saat görmek, saatin hangi zaman diliminin gösterdiğine göre farklı olarak yorumlanır. Bununla birlikte rüyada saat görmek genel olarak kişinin ağzının kaçacağına delalet eder. karar.com olarak rüyada saat görmekle alakalı en ayrıntılı yorumları okurlarımız için hazırladık…

 

Rüyada saat görmek, rüyayı gören kişinin zamanın kıymetini bildiğine veya sözüne güvenilmeyen birine işaret eder. Rüyada duvar saati görmek, kol saati görmek, altın saat görmek ise farklı anlamlar taşır. Haberimizde rüyada görülen saatle ilgili en iyi tabirleri bulabilirsiniz…

RÜYADA SAAT GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada saat görmek, rüya sahibinin keyfini kaçıracak bir haber alacağına ve uzun zaman ağzının tadının yerine gelmeyeceğine delalet eder. Bununla birlikte rüyada görülen saat altın veya gümüş parayı temsil eder. Rüyasında saat gören kişi zamanını iyi değerlendiriyor ve boşa harcamıyor demektir.

DUVAR SAATİ GÖRMEK

Rüyada duvar saati görmek, rüya sahibinin iş hayatında yeni yatırımlara girişeceğine, güç ve iktidar sahibi olacağına delalet eder. Eğer duvardaki saat bozuk ise, bu, kişinin huzurunun kacağı ve sıkıntılı zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır.

19-11/28/saatt.jpg

KOL SAATİ GÖRMEK

Rüyada kol saati görmek, rüyayı gören kişinin özel yaşamında düzgün gitmeyen birtakım konular olduğu anlamını taşır.

ALTIN SAAT GÖRMEK

Rüyada altın saat görmek, genellikle hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyasında altın saat gören kişinin kısa zamanda büyük işler başaracağına, çevresi tarafından itibar göreceğine ve mevkiinin yükseleceğine işaret eder. Rüyada altın saat satın aldığını gören kişiye müjdeli haberler çok yakındır. Kişi eğer işsiz işe işe gireceğine eğer bir işe sahip ise, terfi edeceğine delalet eder. Rüyada altın saat görmek aynı zamanda şan ve şöhreti temsil eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SAAT AYARLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada saat ayarladığını görmek, kişiyi üzecek haberler alacağı şeklinde
yorumlanır. Rüyasında saat ayarladığını gören kişi, hayatında yolunda gitmeyen konuları düzene sokmak istemektedir veya ters giden işlerin yoluna girmesi yakındır.

BOZUK SAAT GÖRMEK

Rüyada bozuk saat görmek, kişinin önüne çıkacak sıkıntı ve problemleri temsil eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN