Rüyada sel görmek iyiye mi kötüye mi işarettir? Rüyada sel görmenin yorumu

Rüyada sel görmek iyiye mi kötüye mi işarettir? Rüyada sel görmenin yorumu

Rüyada sel görmek, toplum içinde yaşanacak bir kargaşa veya felakete işaret eder. Rüyasında sele kapılıp sonra kurtulduğunu görmek ise kişinin önce zor durumlara düşeceği ancak sonradan rahatlayacağı anlamını taşır. Rüyada sel görmekle alakalı aradığınız her şey karar.com’da…

 

Rüyada sel görmek, birkaç farklı şekilde yorumlanır. Kimisinde iş hayatında yaşanacak sıkıntılara işaret ederken kimisinde ise salgın olarak yorumlanır. Haberimizde rüyada sel görmenin farklı rüya tabilerini bir araya getirdik…

RÜYADA SEL GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada sel görmek, pek hayırlı anlamlar taşımaz. Bu rüya, toplum arasında yaygınlaşacak olan bulaşıcı bir hastalığa işaret eder. Bu aynı zamanda yaşanacak bir felaket olarak da yorumlanır. Rüyasında sele kapıldığını ancak sonrasında sel sularından kurtulduğunu gören kişi, yakın zamanda bazı problemlerle karşılaşacak ancak çaba azmi sayesinde bir süre sonra bu problemlerden kurtulacak demektir.

Rüyasında sel sularıyla uğraşan kişi, gerçek hayatta etrafındaki kötü niyetli kişiler ve düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalacak demektir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Rüyada sel görmek, aynı zamanda rüya sahibinin ailesi içinde bazı tartışmalar yaşanacağına da delalet eder. Yaşanan bu tartışmalar aile büyüklerinin araya girmesiyle son bulur.

SEL BASKINI GÖRMEK

Rüyada sel baskını görmek, iki şekilde yorumlanır. Kişi eğer sel sularına karşı koyuyor ve sele kapılmıyorsa, bu, kişinin düşman veya rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder. Ancak kişi sel sularına kapılıyorsa bu tam tersi bir anlam taşır ve kişinin yenilgiye uğrayacağına işaret eder.

19-11/28/sell.jpg

SEL SULARININ ÇEKİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek, rüya sahibinin uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntıların geride kalacağına ve kişinin yeniden rahata ereceğine delalet eder. Farklı bir rüya tabirinde ise, sel sularının çekildiğini görmek, rüya sahibinin akrabaları ile yaşadığı küslüklerin son bulacağına ve hayatında huzuru bulacağına delalet eder.

SEL SULARINDAN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada sel sularından kaçtığını görmek, rüya sahibinin yolunda giden iş hayatında birtakım sıkıntılar çıkacağı ve kişinin bunlarla uğraşmak zorunda kalağı anlamını taşır. Bununla birlikte bu rüya kişinin sorumluluklarını yerine getirmeyerek elindekileri kaybedeceği şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN