Rüyada yeşillik görmek ne anlama geliyor? Rüyada yeşillik görmenin anlamı

Rüyada yeşillik görmek ne anlama geliyor? Rüyada yeşillik görmenin anlamı

Rüyada yeşillik görmek, çok hayırlı ve güzeldir. Rüya sahibinin her türlü dert ve kederden kurtulacağı, hayatının güzelleşeceği ve kişinin mutlulukla dolacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada yeşillik görmekle ilgili ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik. İşte ayrıntılar…

Rüyada yeşillik görmek, üzüntüden sonra gelecek olan mutluluğu, neşeyi ve kısmeti temsil eder. Rüya sahibinin bundan sonraki hayatı bir rüya kadar güzel geçer. Rüyada yeşillik görmekle ilgili diğer rüya tabirleri haberimizde…

RÜYADA YEŞİLLİK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yeşillik görmek, borç ve sıkıntılardan kurtulmaya, işlerin açılmasına, kısmetin artmasına ve hayır kapılarının açılmasına delalet eder. Rüyasında yeşillik gören kişi hasta ise, sağlığına kavuşur, keyfi neşesi yerine gelir. Kişinin serveti artar evinden bolluk ve bereket eksik olmaz.

YEŞİLLİK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yeşillik yediğini görmek, rüya sahibinin kazancını hayırlı yollardan elde edeceğine, kazancına haram bulaştırmadan alın teri ile elde edeceğine bolluk berekete delalet eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

YEŞİLLİK TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada yeşillik topladığını görmek, rüya sahibinin yaşamında özgür olduğuna, kimseye hesap vermek sorunda olmadığına, iş hayatında da baskı altında olmadan dilediğince davranmasına delalet eder.

Rüyasında yeşillik topladığını gören kişi, herkese nasip olmayacak bir işle uğraşır ve yazın yazlık evinde kışın kışlık evinde lüks içinde bir yaşam sürer. Kişi eğer kendi bahçesinden yeşillik topluyorsa bu, kişinin elindeki serveti doğru ve akıllıca şekilde tasarruf ettiği anlamını taşır.

Rüyada pazardan yeşillik topladığını görmek, rüya sahibinin kimseye muhtaç olmamak adına kendi emeğiyle çalıştığına ve geçimini alın teri ile sağladığına işaret eder.

19-12/13/yesillik.jpg

YEŞİLLİK SULADIĞINI GÖRMEK

Rüyada yeşillik suladığını görmek, rüya sahibinin yüce gönüllü, iyi niyetli ve herkese yardımda bulunmayı kendine şiar edinmiş bir kişi olduğuna işaret eder.

Rüyasına kurumuş otları suladığını gören kişi, unutulmuş değerleri canlandıran hareketlerde bulunan, olumsuz olaylara karşı duyarlılık gösteren ve Allah yolunda makbul işlerde bulunan bir kişi demektir. Rüyada yeşillikler içinde bir tarlayı suladığını görmek ise, uzun süren çabalar ve emek gerektiren işler ile ilişkilendirilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN