Sadakatsiz'de Asya ile Volkan arasında savaş başlıyor!

Sadakatsiz'de Asya ile Volkan arasında savaş başlıyor!

Sadakatsiz. 9. bölüm özetine göre, aradan geçen 2 yılın sonunda Volkan, Asya'nın karşısına çıkıyor ve tekrar görüşmeyi talep ediyor. Asya'nın ne karar vereceği ise merakla bekleniyor. İşte Sadakatsiz yeni bölüm son fragman detayları...

Sadakatsiz 9. yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Burak Sergen ve Melis Sezen'in yer aldığı dizi, son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitlemişti. Sadakatsiz hangi diziden uyarlama olduğu sosyal medyada zaman zaman tartışılıyor. Kanal D'nin popüler dizisinin, BBC Studios'un yapımcılığını üstlendiği 'Doctor Foster' isimli İngiltere dizisinden ülkemize uyarlandığını belirtelim.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM 1. FRAGMANI

SADAKATSİZ 9. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği Sadakatsiz'in 9. bölümü, 9 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Dizinin tüm bölümlerini, Youtube'dan ücretsiz ve şifresiz olarak izlemek mümkün.

Dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'un koronavirüse (covid-19) yakalanması nedeniyle geçen hafta yeni bölüm yayınlanmamış, yerine tekrar bölüm ekranlara gelmişti.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Sadakatsiz 9. bölüm özeti: Aradan geçen 2 yılın sonunda Volkan geri dönüyor. Asya'nın karşısına çıkan Volkan, içinde taşıdığı derin öfke ile eski karısı bir savaşa başlamanın hazırlığını yapıyor. Asya ise duydukları karşısında bir afallama yaşıyor. Ali'yi de kendi tarafına çekmeye çalışan Volkan, Asya'ya neler yapacak?

SADAKATSİZ KONUSU NE?

Asya başarılı bir doktordur ve kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali'ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek ailesi, onun hayalindeki huzur ve mutluluk dolu bir hayatının her şeyidir. Ta ki, Asya, Volkan'ın atkısında sarı uzun bir saç teli görene dek. Volkan'ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, Asya'yı bambaşka sonuçlara ulaştırır. Bundan sonra Asya'yı çok zorlu bir yol beklemektedir.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

5fc5f573ebc83025348c0d80.jpg

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk'un kaleme aldığı, müziklerini Cem Öget'in yaptığı Sadakatsiz'in oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Alp Akar (Ali), Yeliz Kuvancı (Bahar), Melis Sezen (Derin Güçlü), Özge Özder (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert), Burak Sergen, Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Emir Taro Tekin, Hikmet Körmükçü gibi isimler yer alıyor.

SADAKATSİZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ'da gerçekleştiriliyor. Süleymanpaşa ilçesindeki Barlar Sokağı'nda ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin, ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesi'nde de çekimleri gerçekleştirildi. Sonraki haftalarda yeni bölüm çekimlerinin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN