Sadece asansörle girilebiliyor! Korona partisine polis baskını

İstanbul Kartal'da, daha önce mühürlenen bir eğlence mekanında düzenlenen partiye polis baskın yaptı. Sadece asansörle girilebilen mekandaki 18 kişiye toplam 56 bin 700 lira para cezası kesildi.

Kartal Kordonboyu'nda bulunan ve daha önce de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirlerine uymadığı için mühürlenen eğlence mekanının açık olduğu bilgisine ulaşan polis, söz konusu yere operasyon düzenledi.

kartalda-muhurlu-mekanda-korona-partisi-18-kisiye-56-bin-lira-ceza-1531-dhaphoto4.jpg

SADECE ASANSÖRLE GİRİLEBİLİYOR

Kapılarının kapalı olduğu halde sadece asansörle girilebilen mekana zabıta ekipleriyle birlikte operasyon düzenleyen Kartal Asayiş Büroya bağlı ekipler içeride eğlenen 18 kişiyi yakaladı.

kartalda-muhurlu-mekanda-korona-partisi-18-kisiye-56-bin-lira-ceza-1531-dhaphoto5.jpg

TOPLAM 56 BİN 700 LİRA PARA CEZASI

Eğlence mekanı yeniden mühürlenirken 18 kişiye toplam 56 bin 700 lira para cezası kesildi. Eğlence mekanının sahibi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN