Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir nerelidir ne iş yapıyor ve kaç yaşındadır

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir nerelidir ne iş yapıyor ve kaç yaşındadır

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş, 2020 yılında gerçekleştirilen yarışmada gönüllüler kadrosunda yer alıyor. Adana doğumlu olan Sadık Ardahan Uzkanbaş sporla uğraşmayı seviyor. İşte hayat hikâyesine dair detaylar…

 

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda yer alan Sadık Ardahan Uzkanbaş iddialı sözleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki performansı yakından takip edilen Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor ve kaç yaşındadır? Tüm bilgiler karar.com’da…

SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 Adana doğumludur. Adana’da yaşayan Uzkanbaş sporcu kimliği ile tanınır. 8 yıl Adanaspor’un altyapı takımlarında futbol oynayan Sadık Ardahan Uzkanbaş, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sporu bırakmak zorunda kalmıştır. Sakatlık sonrası askere gitmiş ve ardından Dubai’ye giderek 2 yıl orada yaşamıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Dubai sonrası ülkeye geri dönüp Kazakistan’a yerleşmiştir. Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seven Sadık Ardahan Uzkanbaş, imkânı olduğu sürece yeni yerleri gezmek istiyor. Hayallerinden biri de Survivor’a katılmak olan Uzkanbaş, insanların yüzündeki tebessüm olmaktan hoş mutlu olduğunu söylüyor.

20-02/13/sadik-ardahan-uzkanbasjpgg.jpg

Survivor tanıtım videosunda da iddialı sözleri ile dikkat çeken Uzkanbaş videoda, “Arkasında bir hikaye bırakmış her insan sonsuza dek yaşar. Yapında bozukluk varsa benden mimarlık bekleme.” diyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN