Safranbolu’da belediye personeline deprem eğitimi

Safranbolu’da belediye personeline deprem eğitimi

Safranbolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından belediye personeline 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla eğitim düzenlendi

Birkaç oturumdan oluşan eğitime belediyenin tüm birimlerinden personel katıldı. Deprem anında neler yapılmalı, nasıl korunmalı ve ilk yardım konusunda bilgilendirme sunumu yapılarak eğitim tamamlandı.Belediyeden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Türkiye konum itibariyle ana deprem fay hatları üzerinde. Bu yüzden ülkemizde depremle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Gerek personelimiz, gerek vatandaşlarımız bu konuda eğitimlere tabi tutulmalı. Bilinçli olunduğunda ve ilk yardım çantasının da bulundurulmasıyla yaşam üçgeni çok daha kolay sağlanabiliyor. Bu konuda biz de Belediye personelimiz birkaç oturumdan oluşan eğitimler düzenledik."

KARABÜK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN