Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı başvuru sayfası | İŞKUR 14 bin sürekli işçi başvuru şartları

Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı başvuru sayfası | İŞKUR 14 bin sürekli işçi başvuru şartları

Koronavirüs salgını nedeniyle personel alımına hız veren Sağlık Bakanlığı, bu kapsamda 14 bin işçi alımı yapıyor. İŞKUR’dan yapılacak online başvurular için yarın son gün. Peki İŞKUR 14 bin sürekli işçi başvuru şartları neler? Detaylar karar.com’da…

Sağlık Bakanlığı, koronavirüsle (corona virüs) mücadele kapsamında personel alımına hız verdi. Peki, İŞKUR üzerinden yapılacak başvuruların şartları neler? İşte Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı başvuru sayfası…

Başvuru şartları ve diğer detayları açıklayan Sağlık Bakanlığı, başvuruların Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yapılacağını belirtti. Yayınlanan ilanda temizlik personeli, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı ve aşçı alımı yapılacağı bildirildi. İşçi alımı başvuruları 26-30 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, Sağlık bakanlığı 14 bin işçi alımı için İŞKUR’a online başvuruların nasıl yapılacağına dair tüm detaylar bu haber içeriğinde ayrıntılı olarak verilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI

Sağlık Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 26 Mart 2020 tarihinde personel alımı için ilan yayımlamıştı. İŞKUR’un resmi internet sitesinde “kamu iş ilanları” kategorisinde yer alan ilana göre, bakanlık kendi bünyesinde kalıcı olarak istihdam etmek üzere 14 bin işçi alımı yapacak.

İlgili ilana başvurmak isteyenler, sadece İŞKUR’un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresi üzerinden başvurularını yapabilecek. 26 Mart 2020 tarihide başlayan online başvurular 30 Mart 2020’de yani yarın sona eriyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İşçi alımlarıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, noter kurası sonrası yerleşmeye hak kazanan adayların, 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında sürekli işçi olarak istihdam edileceğini belirtti.

İŞÇİ ALIMLARI HANGİ MESLEK; GURUPLARINDAN YAPILACAK?

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre Sağlık Bakanlığı bünyesinde, temizlik personeli, klinik destek personeli, güvenlik görevlisi ve aşçı alımı istihdam edecek.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, İŞKUR’un internet sitesi olan esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 26/03/2020 – 30/03/2020 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır. Şahsen başvuru alınmayacaktır.

Adaylar sorgulamalarını; https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN