Sağlık Bakanlığı koronavirüsle ilgili verilerin olduğu tabloyu paylaştı

Sağlık Bakanlığı koronavirüsle ilgili verilerin olduğu tabloyu paylaştı

Sağlık Bakanlığı koronavirüsle mücadele güncel bir tablo yayınladı. Tabloya göre Türkiye'de toplam vaka sayısı bin 872 olurken, iyileşen hasta sayısı ise 26 oldu.

Türkiye’de ilk vakası 11 Mart’ta görülen corona virüsüyle mücadele devam ediyor. Sağlık Bakanlığı, virüsle mücadelede güncel verileri bir tabloyla paylaştı.

Yayımlanan tabloda test yapılan 27 bin 969 kişiden bin 872’sinde corona virüsü tespit edildi. Verilere göre şimdiye kadar 44 kişi corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Şimdiye kadar 27 bin 969 kişiye test uygulandığı belirtilen tabloda iyileşen kişi sayısı dikkat çekti. Tabloya göre müdahalede bulunulan 26 kişi corona virüsünden kurtuldu.

Türkiye’deki günlük verilerin yer aldığı tabloda da son olarak 3 bin 952 kişiye test yapıldığı ve 343 kişide vakaya rastlandığı belirtildi. Tabloda 7 kişinin de hayatını kaybettiği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN