24 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

24 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Ocak Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 156, vaka sayısı 67 bin 023 olarak gerçekleşti.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

24 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

24 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 401 bin 636 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 67 bin 023 vaka sayısı, 156 can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 78 bin 362 olarak açıklandı.

basliksiz-8.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "Omicron varyantı salgının son bulmasının umudu olabilir. Bilimsel çalışmaların sonuçlarına göre aşı olmuş kişiler omicron ile karşılaştıklarında hem hastalığı kolay atlatıyor hem de bağışıklık seviyesi yükseliyor. Aşınızı olarak yarın için umutlu olun. Salgın gündemden çıkacak" açıklanmasında bulundu.

Omicron varyantı salgının son bulmasının umudu olabilir. Bilimsel çalışmaların sonuçlarına göre aşı olmuş kişiler omicron ile karşılaştıklarında hem hastalığı kolay atlatıyor hem de bağışıklık seviyesi yükseliyor. Aşınızı olarak yarın için umutlu olun. Salgın gündemden çıkacak. pic.twitter.com/c9qArvUzDF

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) January 24, 2022

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN