Berlin'den İzmir'e giden yolcu uçağı Balıkesir'de acil iniş yaptı

Berlin'den İzmir'e giden yolcu uçağı Balıkesir'de acil iniş yaptı

Almanya'nın Berlin kentinden İzmir'e giden yolcu uçağı, bir yolcunun kalp krizi nedeniyle Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.

Almanya'nın başkenti Berlin'den İzmir’e giden uçağın yolcusu havada kalp krizi geçirdi. Uçak Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanına acil iniş yaparken, ambulansla hastaneye kaldırılan yolcu hayatını kaybetti.

PİLOTLARIN ÇABASI YETMEDİ

Edinilen bilgiye göre, Berlin’den, İzmir Adnan Menderes Havalimanına tarifeli sefer yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı Türk Hava Sahasına girdiği sırada yolculardan Serpil E. rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen yolcu için pilotlar en yakın havalimanı olan Edremit ilçesindeki Koca Seyit ile irtibata geçtiler.

balikesir-ucak.jpg

Acil iniş planlayan uçaktaki yolcu için 112 Ambulansı apronda hazır bekletildi. Uçağın inişinden sonra sağlık ekipleri ilk müdahaleyi uçak içinde yaptı. Serpil E. daha sonra apronda bekleyen 112 ambulansı ile Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Serpil E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uçak daha sonra yolcuları ile birlikte Edremit’ten son varış noktası İzmir Adnan Menderes Havalimanına gitmek için havalandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN