Bu 2 Sır İle Spor Salonuna Gitmeden Bile Kolayca Kilo Verebilirsiniz! İşte Fazla Kiloları Ortadan Kaldıran Mucizevi Besinler

Bu 2 Sır İle Spor Salonuna Gitmeden Bile Kolayca Kilo Verebilirsiniz! İşte Fazla Kiloları Ortadan Kaldıran Mucizevi Besinler

Spor salonuna gitmek, kilo vermek ve kıyafetlere sığmak için tekrar forma girmek için şart değildir. Yeterli bir diyete odaklanarak mükemmel şeklinizi geri kazanabilir ve kilo verebilirsiniz. Bu mutlaka bir yoksunluk diyeti yapmak anlamına gelmez, ancak tüketilecek yiyecekleri dikkatlice seçmek anlamına gelir. Bunlardan bazıları özellikle açlık sancılarını azaltmak için uygundur. Özellikle bir tanesi beslenme uzmanları tarafından bile şiddetle tavsiye edilir.

Elbette doğru bir diyet uygulayarak kilo verebilir ve forma geri dönebilirsiniz. Tabii ki, fiziksel aktivite bu sürece yardımcı olacaktır. Egzersiz yapmak mutlaka spor salonuna gitmek anlamına gelmez, sadece yürüyerek bile kalori yakabilirsiniz. Örneğin, hızlı bir şekilde kilo vermek ve belinizi küçültmek için yürüyüşe çıktığınızda daha fazla kalori yakmanın 5 püf noktası vardır.

haberici-002.jpg

FAZLA KİLOLARDAN KOLAYCA KURTULMANIN YOLLARI

Asansöre binmek yerine yürümek veya merdiven çıkmak gibi günlük aktivitelerin çoğu kalori yakmaya yardımcı olur. Tabii ki, alınan kalorilerin kontrolü üzerinde de hareket etmek daha iyi olurdu. Açlık sancılarını azaltmaya diğerlerinden daha fazla yardımcı olan yiyecekler var. Örneğin tarçın, açlığı ve tatlı yeme isteğini azaltma gücüne sahip olduğu için vücut ağırlığını kontrol altında tutmaya yardımcı olur.

SPOR SALONUNA GİTMEDEN EVDE KİLO VERMENİZE YARDIMCI OLAN BESİNLER

Tarçın, çok popüler bir beslenme uzmanının bile açıkladığı 3 sırdan biridir. Araştırmalara göre kilo verme ipuçlarından biri, yukarıdaki faydaları elde etmek için günlük öğünlerinize tarçın eklemeye dayanmaktadır. İkinci sır ise özellikle krom yönünden zengin meyve ve sebzeleri yemektir. Aslında krom, insülin reseptörlerine etki ederek tatlı isteğine karşı temel bir etki yapar. Örneğin brokoli bu amaç için mükemmel bir besindir.

haberici2.jpg

ORUÇ TUTMAK VE EGZERSİZ YÖNTEMLERİ

Üçüncü numara, aralıklı oruç tutmaktır. beslenme uzmanı, 5 gün boyunca normal bir şekilde yemek yemek ve ardından 2 gün daha kalorileri büyük ölçüde azaltmak olan 5: 2 yöntemini önerir. Açıkçası, normal yemek yediğiniz 5 gün boyunca aşırı yemek yememelisiniz ve yukarıda belirtilen iki kuralı izlemeniz önerilir.

Bununla birlikte, açlığı körfezde tutan süper gıda bileşeni olan tarçını asla kaçırmamak daha iyidir. Açıkçası, bir diyet durumunda, her zaman bir beslenme uzmanının görüşünü dinlemeniz önerilir. Tabii ki, fiziksel aktivite yapmak kalorilerin azalmasına yardımcı olacaktır. Diyetine ek olarak yemeği azaltmak isteyen herkes çok basit bazı egzersizler yapabilir. Bu egzersizler 15 dakikadan fazla sürmez ve evde güvenle yapılabilir. Bunları sabah işe gitmeden önce veya akşamları uzun bir günün ardından döndüğünüzde yapmaya karar verebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN