Bu Besinler Dişleri Elmas Gibi Parlatıyor! İşte Hem Lezzetli Hem de dişleri İnci Gibi Beyazlatan Mucizevi Besinler!

Bu Besinler Dişleri Elmas Gibi Parlatıyor! İşte Hem Lezzetli Hem de dişleri İnci Gibi Beyazlatan Mucizevi Besinler!

Ağzımızın sağlığı ikincil bir hedef değildir. Fiziksel ve estetik nitelikteki sorunlardan kaçınmak için temel bir gerekliliktir. Çürük, zayıf ve bakteri dolu bir ağız ile kokulu, parlak ve uyumlu bir ağız arasındaki farkı düşünelim. Diş operasyonlarının sahip olabileceği yüksek maliyetlerden bahsetmeyelim bile...

Üstelik birçoğu bunu bilmiyor, ancak dişlerimizi fırçalamak, gün içinde bizi rahatsız eden açlık sancılarını da ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır. Ancak bildiğimiz iyi alışkanlıkların yanı sıra, yiyeceklerin diş beyazlığının değerli müttefikleri olduğunu da bilmeliyiz. Öyleyse onları görelim, çünkü bu yiyecekler lezzetli olduğu kadar parlak bir gülümseme vermek için idealdir.

haberici1.jpg

DAHA PARLAK BİR GÜLÜMSEME İÇİN BU YÖNTEMLERİ DENEYİN!

Gülümsemenin en iyi bilinen müttefikleri arasında kesinlikle badem ve diğer kuru meyveler vardır. Bunlar aslında emayeyi güçlendirebilir. Bütün bunlar kalsiyum, potasyum, çinko magnezyum ve fosfor sayesinde mümkündür. Bu tür gıdaların beğenilen özelliklerine, yani anti-inflamatuar özelliklere ve omega 3 yağ asitlerinin iyi varlığına katkıda bulunan mükemmel bir karışımdır.

Ama daha sulu ve yumuşak bir şey istersek içiniz rahat olsun. Dişleri daha belirgin hale getirmeye yardımcı olan ve yüzeyde son zamanlarda ortaya çıkan lekelerin giderilmesine yardımcı olan özelliklere sahip meyveler vardır. Öncelikle çilekleri kastediyoruz. Bunların iki özelliği vardır: Birincisi, pürüzlü yüzey dişlerin yüzeyinde bir çeşit temizleme etkisine sahiptir. Ayrıca, malik asit açısından zengin olacaklardır. Çilekler, çok faydalı bir leke çıkarıcı etkiye sahip olacak bir bileşendir.

BU BESİNLER LEZZETLİ OLDUĞU KADAR, ÖZELLİKLERİ SAYESİNDE DİŞLERİ İNCİ GİBİ BEYAZLATIYOR

Son olarak kivinin özelliklerini de unutmamalıyız. Bu renkli ve sulu meyve, iyi bir dozda C ve E vitaminlerinin yanı sıra potasyum ve demir içerir. Kivi iltihabı azaltabilir ve diş eti kanamasını azaltmayı başararak periodontitise karşı yardımcı bir işlev görebilir. Ancak böbrek problemleri durumunda aşırı tüketimden kaçının.

haberici2-003.jpg

BESLENME UZMANINA DANIŞMAK

Bu nedenle dişlerin, diş etlerinin ve minenin sağlığı, bu küçük doğa harikalarının alışılmış şekilde tüketilmesiyle kolaylaştırılabilir. Ancak yeme alışkanlıklarımızı kökten değiştirirsek ve belirli sağlık sorunlarımız varsa her zaman beslenme uzmanımıza danışmamız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN