Bu Bitki Çayı Yorgunluğu Atıyor Daha Parlak ve Güçlü Bir Beyne Sahip Olmanızı Sağlıyor! İşte Mucizevi Bitki Çayı!

Bu Bitki Çayı Yorgunluğu Atıyor Daha Parlak ve Güçlü Bir Beyne Sahip Olmanızı Sağlıyor! İşte Mucizevi Bitki Çayı!

Birçok haberimizde sık sık sağlıklı ve ölçülü beslenmenin öneminden ve faydalarından bahsederiz. Ancak beslenme dediğimizde sadece katı gıdaları kastetmiyoruz çünkü çok sayıda içecekte bile sağlık için geçerli müttefikler bulmak mümkün.

Örneğin, karaciğeri fazla yağlardan arındıracak bu harika infüzyondan daha önce bahsetmiştik. Ayrıca aşağıda yer alan yazımızda yüksek kolesterol üzerinde de yararlı etkileri olan beyni ve hafızayı parlaklaştıracak belirli bir içeceği sizlerle paylaşacağız.

haberici2.jpg

BU BİTKİ ÇAYI BEYNİ VE HAFIZAYI GÜÇLENDİRİYOR!

Özellikle ilkbaharda, mevsim değişikliğinin dikte ettiği bir bitkinlik ve kafa karışıklığı hissetmek nadir değildir. Bu nedenle daha sonra fiziği canlandırmak ve zihinsel performansı iyileştirmek için doğal bir çözüm sunacağız. Bununla birlikte, yorgunluk ve halsizlik oldukça yaygın semptomlar olsa da, dikkat etmek her zaman iyidir. Özellikle ağız kokusu ile birlikte yorgunluk ve halsizlik oluşuyorsa dikkatli olmalıyız çünkü karaciğere ve beyne saldıran bu durum olabilir.

Her hangi bir şüphe durumunda her zaman olduğu gibi, doktorunuzla görüşmenizi öneririz.

Bugün sizlerle önerdiğimiz içecek, eski Güney Amerika popülasyonları tarafından güç ve canlılık kazanmak için yüzyıllardır kullanılmaktadır ve aslında, bahsedeceğimiz infüzyon, mate veya yerba mate'nin elde edildiği Güney Amerika'ya özgü Ilex paraguariensis bitkisinin yapraklarından gelir.

haberici1.jpg

YÜKSEK KOLESTEROLÜ DE DÜŞÜREN YORGUNLUĞA KARŞI BU İÇECEK SAYESİNDE PARLAK BEYİN VE HAFIZA

Mate, eczanelerde veya aktarlarda bulunan küçük yapraklardan demlenerek elde edilen bir içecektir. Mate, A, C ve B vitaminleri de dahil olmak üzere birçok antioksidan vitamin içerir. Ayrıca, bu içecek kempferol, kersetin, rutin ve saponinler gibi vücut için faydalı polifenollerle zengin olacaktır.

Bununla birlikte, beyin ve zihin için tonik ve canlandırıcı etki, kafein içeriği olacaktır. Bazı kaynaklara göre, bu içecek özellikle bilişsel performansı iyileştirmede etkili olacaktır. Kronik yorgunluk, halsizlik, düşük tansiyon ve baş ağrılarına karşı oldukça etkili olduğu ön plana çıkıyor.

Ek olarak, böbrek sorunları, safra kesesi ve idrar yolu enfeksiyonları durumunda potansiyel olarak yararlı arındırıcı etkileri olduğu görülüyor. Bu arındırıcı güç, o zaman, yüksek kolesterol seviyelerini de etkiler. Ayrıca obezite ve prediyabet durumunda endike olabilir.

ÖNEMLİ HATIRLATMA!

Yerba mate'nin özel bileşimi onu herkes için uygun bir içecek yapmaz. Örneğin hamile kadınlar veya kanama bozukluğu olan kişiler için önerilmez.Tüketmeden önce bir uzman doktora danışın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN