Bu Yöntem Sayesinde Migren ve Zonklayan Baş Ağrılarını Ortadan Kaldırabilirsiniz!

Bu Yöntem Sayesinde Migren ve Zonklayan Baş Ağrılarını Ortadan Kaldırabilirsiniz!

Baş ağrısı, birçok insanda görülen son derece yaygın bir rahatsızlıktır. Her insan farklı şekillerde muzdarip olabilir. Aslında, çeşitli baş ağrıları vardır, lokalize, başın tamamı veya sadece bir kısmı ile sınırlıdır. Tıpta baş ağrıları, özellikle başın sadece bir kısmını etkileyen ağrılı formlar olan migrenlerden ayırt edilir. Bozuklukların tetikleyici nedenleri farklı olacaktır...

Örneğin, grip semptomlarına veya kötü bir gece uykusuna bağlı hafif baş ağrılarımız olabilir. Bunun yerine, kalıtsal koşullar nedeniyle şiddetli lokalize migrenlerden muzdarip olabiliriz. Sorun veya tetikleyici sebep ne olursa olsun, atak geçirenlerde ağrıya bir çare bulma arzusu her zaman sabit kalacaktır.

kapak1.jpg

Bu YÖNTEM BAŞ AĞRILARINI HAFİFLETEBİLİR

Bazı araştırmalara göre baş ağrısı çekmeye başlarsanız, nörolojik bir ziyaret için uzman doktora başvurmanız tavsiye edilir. Bu durumda bulantı veya kusma gibi diğer semptomlarla ilişkili şiddetli nöbetler olup olmadığına bakılmaksızın kontrol edilmesinde fayda var. Baş ağrısının tipi belirlendikten sonra, deneyimli bir doktor ağrının ilk belirtileri ortaya çıktığında alınması gereken ağrı kesicilerin kullanılmasını önerebilir.

BU DOĞAL YÖNTEM SAYESİNDE MİGREN, BAŞ AĞRISI, ZONKLAYAN BAŞ AĞRILARI HAFİFLETİLEBİLİR.

Uzmanlar ayrıca, migren ataklarının miktarını azaltmak için önleyici bir çözüm, yani yağlı yiyeceklerden ve papatya gibi faydalı infüzyonlardan arındırılmış bir diyet önereceklerdir. Biz de erken evre bir baş ağrısının tetiklediği ağrıyı kontrol altına almak için yardımcı olabilecek doğal bir yöntemi sizlere önermek istiyoruz.

haberici-003.jpg

BAŞ AĞRISINA ÇARELER

Başparmak ve bileklerimiz dahil olmak üzere kendi kendimize uygulayacağımız masaj sayesinde baş ağrılarına sebep olan tipik ağrıları hafifletebiliriz. Baştaki kan damarlarının daralması, kan akışının azalmasına neden olarak baş ağrısını tetikler. Birkaç dakika uygulanan bu masaj dolaşımı yeniden harekete geçirebilir ve damarların daralmasına karşı koyabilir.

Bunu yapmak için, odamızda karanlıkta dinlenmeli ve oturmalıyız. Önce sol elin parmak uçlarına sonra sağ elin parmak uçlarına masaj yapmaya başlamamız gerekecek. Ağrıyı özellikle ensede hissediyorsak başparmağımızı bileğe kadar masaj yapmak zorunda kalacağız. Hafif semptomlar varsa ve başlangıç ​​aşamasında migren, baş ağrısı, zonklayan baş ağrıları bu masaj sayesinde giderilebilir. Bununla birlikte, her zaman sık görülen baş ağrılarının doktorunuza bildirilmesi gerektiğini unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN