Cevizi bu yağla karıştırın mucizeye tanık olun! Yüzünüzdeki lekeler tarihe karışacak: Aktarların gizli sırrı ifşa oldu

Cevizi bu yağla karıştırın mucizeye tanık olun! Yüzünüzdeki lekeler tarihe karışacak: Aktarların gizli sırrı ifşa oldu

Soğuk havalarda yüzde sertleşme ve leke oluşumu hızla artar. Malum bizde kış ayına girmiş bulunmaktayız. Sizde dışarı çıktığınızda gerginlik ve yüzünüzde leke, izler oluşuyorsa mutlaka bu karışımı uygulayın. Ceviz yağını bu ürünle karıştırın yüzünüzdeki tüm yanık lekeleri geçecek. Aktarların gizli sırrını sizler için araştırdık. İşte yüzdeki leke ve kırışıklıkları geçiren mucizevi karışım...

Tatlılarda, yemeklerde ve salatalarda kullanılan cevizin faydaları saymakla bitmiyor. Genelde çiğ olarak tükettiğimiz cevizin yağıda oldukça faydalıdır. Çoğu kişi bilmiyor ancak ceviz yağını bu ürünle karıştırın mucizeye tanık olun. Yüzünüzdeki leke ve kırışıklıklar bir haftada geçecek. Aktarların gizli sırrını açıkladık. Her gün düzenli olarak kullanın ve etkisini anında görün. İşte yüzdeki lekeleri geçiren tarif...

BU KARIŞIMLA YÜZÜNÜZDEKİ LEKELERDEN KURTULUN

Bazen istenmeyen kazalar meydana gelir ve vücudumuzun belli yerlerinde izler oluşabilir. Özellikle yüz ve ellerde oluşan lekeler istenmeyen görüntülere neden olur. Sizin de cildinizde yanık lekeleri varsa hemen bu yöntemi deneyin. Aktarların gizli sırrını sizler için araştırdık. Cevizi çiğ yemek yerine yağını tüketin.

gfgfgfggf.jpg

CEVİZ YAĞI İLE KARIŞTIRIN VE YANIKLARDAN KURTULUN

Yüzde ve ellerde oluşan lekeler kadınların en büyük problemlerinden biridir. Özellikle yanık izleri bir türlü geçmez ve iz olarak kalır. Sizde bu izlerden kurtulmak istiyorsanız bu doğal yöntemi denemelisiniz. Yapmanız gereken tek şey 3 tane cevizi közde pişirin. Kabukları tamamen siyah olana kadar pişmesini bekleyin. Piştikten sonra kabuğunu kırıp iyice ezin. Üzerine biraz zeytinyağı ilave edip karıştırın. Karışımı günde bir kez yanık olan bölgeye sürebilirsiniz. Böylece yanık olan bölge yavaş yavaş iyileşmeye başlayacak ve lekeden kurtulmuş olacaksınız.

gfgfgf-42.jpg

Bu karışımla beraber bu doğal yöntemleri de kullanarak yanık ve izlerden kurtulabilirsiniz. Bunlardan bazılarını sizler için derledik. Buzlu olmayan soğuk su ile bölgeye kompres uygulamak iyi gelebilir. Aloe vera bitkisini kullanabilirsiniz. Bölgeye bal uygulaması yapabilirsiniz. Yanıkları güneşe maruz bırakmayın ve kabarcıklara dokunmayın. Yanık bölgesine tereyağı, yumurta akı, diş macunu ve buz uygulaması yapmayın.

CEVİZ YAĞININ CİLDE FAYDALARI NELER?

  • Ceviz yağının cilde faydaları saymakla bitmiyor. Cildi yumuşatan ve yatıştıran ceviz yağı, aynı zamanda masaj yağı olarak da kullanılıyor.
  • Egzama gibi ciddi cilt problemlerinin ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor.
  • Ceviz yağı, sağlıklı bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlıyor. İçerisinde barındırdığı melatonin sayesinde uyku düzenin oluşmasına yardımcı oluyor.
  • Kalp krizi riskinin azaltılmasında yardımcı oluyor.
  • Ceviz yağının iştah kesici özelliği bulunuyor. Bu sayede zayıflamak için de kullanılıyor.
  • Ceviz yağının saça faydaları da bulunuyor. Bunlardan en önemlisi saç dökülmesini önlemesi olarak biliniyor. Kafa derisinde oluşabilecek hücre hasarlarını önleyen Omega-3 yağ asitleri, saç dökülmesini engelliyor.
  • İçerisinde potasyum bulunduran ceviz yağı, bu sayede hücre yenilenmesini hızlandırarak saçın uzamasına yardımcı oluyor.
  • Antioksidan özelliği göstermesi sayesinde kansere karşı koruma sağlıyor.
  • Kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı oluyor.
  • Omega-3, Omega-6 ve Omega-9 yağ asitleri ceviz yağı içerisinde bulunuyor.
  • Öksürük giderici özelliği de bulunan ceviz yağı, hastalıklarda öksürüğü tedavi amaçlı kullanılıyor.
  • Beyinde bulunan hücreleri koruyarak hafızayı güçlendiren ceviz yağı, bu sayede unutkanlık ve odak problemi gibi sorunların da ortadan kalkmasına yardımcı oluyor.
  • Düzenli kullanımda sakal ve bıyık çıkmasını sağlıyor.
  • Vücuttaki damarların korunmasına yardımcı oluyor.
  • Çinko, fosfor, selenyum, demir gibi maddeleri içeriğinde bulundurduğundan, vücuttaki hormonların düzenlenmesini sağlıyor.
  • Gözaltı torbalarını önleyerek, morlukların ortadan kalkmasına da yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN