Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün 100 milyon doz aşıya ulaştık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün 100 milyon doz aşıya ulaştık

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından, bugün ulaşılan doz aşı sayısının bilgisini paylaştı. Erdoğan: TURKOVAC’ın da yaygın kullanımıyla birlikte inşallah bu musibeti bir an evvel ülkemizin başından defedeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulundu. koronavirüs salgınında bugün, 100 milyon doz aşı sayısına ulaşıldığını belirten Erdoğan, herkesi aşılarını yaptırmaya davet etti.

Recep Tayyip Erdoğan twitter hesabından, 'Bugün, hamdolsun, 100 milyon doz aşı sayısına ulaştık. Yerli aşımız TURKOVAC’ın da yaygın kullanımıyla birlikte inşallah bu musibeti bir an evvel ülkemizin başından defedeceğiz. Tüm vatandaşlarımı aşılarını yaptırarak KOVİD-19’la mücadelemize güç katmaya davet ediyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN