Fiyatı sadece 20 TL! Gribe, soğuk algınlığına ilaçsız çözüm! Koşa koşa almaya geliyorlar!

Fiyatı sadece 20 TL! Gribe, soğuk algınlığına ilaçsız çözüm! Koşa koşa almaya geliyorlar!

Gribal enfeksiyonlar kış aylarında artmış durumda. Bu gribal enfeksiyonlardan korunmak için mucizevi içecekler üretiliyor. Bu içecekler evinizde kolaylıklar hazırlayabileceğiniz bitkisel çözümler. Enerji deposu, sağlıklı bir insan olmak istiyorsanız haberimize bir bakın.

Fiyatı sadece 20 TL! Gribe, soğuk algınlığına ilaçsız çözüm! Koşa koşa almaya geliyorlar!. Kış aylarının gelmesi ile birlikte gribal enfeksiyonlarda da bir yoğunluk yaşanıyor. Herkesin hastalıklardan yaka silktiği bu dönemde, taze sıkılmış meyve suları ve atoma ilgi arttı. Meyveden, baldan, fındıktan, fıstıktan yapılarak elde edilen bu meyve suları yüksek enerji sağlayarak gribal enfeksiyonlarla savaşmak için kullanılıyor. Bağışıklığı da güçlendiren bu besinler enerji vererek de insanları mutlu ediyor. Geçen sene fiyatı 10 TL'di. Bu seneki fiyatı da 20 TL. Çünkü atom baklavadan elde edilip satılıyor, bu nedenle de fiyatı bu kadar pahalı. İşte detaylar...

içecek

İNSANLARIN GRİP İLE SAVAŞINDA ATOM MUCİZESİ

İnsanlar kendilerini iyi hissetmenin yollarını arıyor. Son bir kaç yıldır dünya grip virüsüyle savaşıyor. Ortaya çıkan yeni virüsler yeni gripler nedeniyle insanlar oldukça tedirgin dönemler geçiriyor. Bu dönemlerden kurtulmanın çarelerini arayan insanlar doğal yollara başvuruyor. Bu hastalıklı süreçte taze meyveler, meyve suları ve atomlara olan ilgi büyük oranda artmış durumda. 

Türkiye'de Gaziantep ilinde son senelerde iyice popüler hale gelen, yaygınlaşan meyvelerin karışımından hazırlanan kokteyller, sağlıklı meyve suyu olarak da görülüyor. Limondan, portakaldan, greyfurttan ve nar karışımından elde edilen kokteyller, gribe karşı doğal ilaç olarak görülüyor. Kış mevsimi geldiği için insanların doğal yollar ile tedavi olmak isteyen kişilerin atom dükkanlarına akın ettiğini belirten Muhammed Hamido, "Kışın en çok tüketilen grip ilacı yapıyoruz. İçerisinde portakal, limon, greyfurt, zencefil, bal karışımından oluşmaktadır. C vitamini de hemen hemen aynı karışımlardan oluşmaktadır. Portakal, limon greyfurt ve nar karışıyla hazırlanıyor. Geçen yıl fiyatı 10 TL’ydi, bu yıl ise 20 TL’dir. Doğal ve vitamin içermektedir. Meyvelerin karışımından oluşan atom ise muz, elma, hurma, çilek, şeker pancarı, süt, bal, fındık, fıstık, ceviz, badem hepsinden karışım yapıyoruz. Geçen yıl fiyatı 15 TL’ydi bu yıl ise 25 TL’dir” diye açıklamarda bulundu. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN