Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan bomba tarif! Balı böyle yiyin mucizeyi anında gözlerinizle görün

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan bomba tarif! Balı böyle yiyin mucizeyi anında gözlerinizle görün

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsakla ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Saraçoğlu'nun aşağıda anlattığımız tarifiyle sarımsak bal kürü pek çok derde deva oluyor.

Sarımsağın fayları herkes tarafından bilinmekte. Eski tıpta doğal antibiyotik olarak kullanılan sarımsağı hiç balla denediniz mi? Hem tadıyla hem de faydalarıyla sizi bambaşka bir seviyeye taşıyacak. İbrahim Saraçoğlu bu tarif ile vücut direncinizin tavan yapacağını ve bir daha hastalanmayacağınızı söylüyor. Peki İbrahim Saraçoğlu'nun sarımsak türü tarifi nasıl yapılır? Bal ve sarımsak karışımının faydası ne? İşte İbrahim Saraçoğlu'nun sarımsak bal kürü tarifi...

Havaların soğumasıyla birlikte nezle, grip ve soğuk algınlığı vakaları arttı. Bu hastalıklardan korunmak için beslenme düzenimize çok dikkat etmeliyiz. Bu tarif ile ne nezle ne de soğuk algınlığı sizi etkileyecek. İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen sarımsak bal kürü tarifi bağışıklık sisteminizi tavan yaptıracak! Doğal antibiyotik olarak kullanılan sarımsağı balla deneyin ve inanılmaz faydalarını görün. Peki sarımsak bal kürü tarifi nasıl yapılır? Sarımsak ve bal karışımının faydaları neler? İşte detaylar...

SARIMSAKLI BAL KÜRÜNÜN FAYDALARI NELER?

Doğal antibiyotik olarak kullanılan sarımsağın faydaları saymakla bitmiyor. Ancak uzmanlar sarımsağın ezilmesiyle daha faydalı hale geldiğini belirtiyor. Bu şekilde sarımsağın içerisindeki alicin maddesi sarımsak ezildiği zaman ve balla karıştığı zaman etkisini çoğaltıyor. Ezilmiş sarımsağı bir de balla karıştırsanız bağışıklık sisteminiz tavan yapar ve onarılır. Bizde sizler için sarımsaklı bal kürü tarifinin faydalarını derledik. İşte sarımsak ve bal karışımının faydaları;

k43443-18.jpg

KANSERİ ENGELLİYOR

Sarımsaklı bal tarifi kanserin ana düşmanıdır. Kanser hücrelerine karşı savaşır ve vücudu korur. Aynı zamanda kansere yol açabilecek hastalıklara iyi geldiği söylenmektedir.

SİGARININ ZARARLARINI AZALTIR

Bu tarif aynı zamanda karaciğerin düzgün çalışmasına ve kan akışını destekler. Aynı zamanda vücutta biriken toksinleri dışarıya atar.

KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜR

Ballı sarımsak tarifi aynı zamanda kötü kolesterol düzeyini düşürmeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yaramaktadır. Böylece vücudu dengede tutar.

k434343-60.jpg

BÖBREK TAŞINI DÜŞÜRMEDE YARDIMCI OLUR

Böbrek ve safra taşlarını düşürür ve eritir. İdrar söktürücü özelliği vardır. Vücutta biriken fazla ödemi atar ve şişliğin giderilmesi için katkıda bulunur.

SARIMSAKLI BAL KÜRÜ NASIL YAPILIR? NASIL TÜKETİLİR?

İlk önce 2-3 diş sarımsağı küçük küçük doğrayın. Sonrasında ezilmiş sarımsakları bir kaşık bal ile karıştırın. Bu karşımı her gün mutlaka tüketin. Tükettiğiniz gün itibariyle enerjinizin arttığını ve daha iyi hissettiğini göreceksiniz.

Peki İbrahim Saraçoğlu'nun sarımsak kürü tarifi nasıl yapılır? İri tek bir diş sarımsak bıçakla doğranıp ilave edilir. Yarım bardak klorsuz su ilave edildikten sonra robot veya blendır çalıştırılır. Yaklaşık bir - bir buçuk dakika çalıştırıldıktan sonra karşımın tamamı kahvaltıdan en az yirmi dakika önce aç karnına içilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN