İştahınızı bi anda kesecek! Bu tohumu tüketenin göbek yağları cayır cayır yanıyor

İştahınızı bi anda kesecek! Bu tohumu tüketenin göbek yağları cayır cayır yanıyor

Chia tohumu ile zayıflamak mümkün mü? Tiktok kullanıcısı ve diyetisyenler Chia tohumunun iştah kestiğini belirtiyor. Peki Chia tohumunu nasıl kür haline getirebiliriz? İşte ayrıntılar.

Chia tohumları fazla kilolardan kurtulmak için tüketilir. 1 yemek kaşığı Chia tohumu 3 gün boyunca bir bardak suda bekletilmelidir. Vatandaş Chia tohumundan yapılan sıvının nasıl tüketileceğini merak etmekte ve araştırmaktadır.

chia tohumu

İŞTE İŞTAH KESİCİ KÜR

Chia tohumu suyu, Tik Tok kullanıcıları ve beslenme uzmanları tarafından bir kilo verme yöntemi olarak onaylanmıştır. Bir çay kaşığı Chia tohumu ile su içmeyi içeren Chia tohumlu su trendi, metabolizmayı etkilemeden veya kalori yakımını artırmazken, açlığı bastırma ve doğal kilo kaybını destekleme özelliği nedeniyle popüler hale geldi.

Tiktok kullanıcısı bu kürün aşamalarını şu şekilde anlattı:

3 GÜN ARALIKSIZ BU KÜRÜ KULLANDIM

'Bir çay kaşığı Chia tohumunu bir bardak suya koyup 15-20 dakika beklettim. Tohumlar yavaş yavaş bardağın etrafına yayılmaya başladı ve çoğunun etrafında beyaz aura oldu. Chia tohumları suyu emer ve şişer. Ağırlığının 27 katına kadar genişler ve müsilaj adı verilen çözünür lifle doludur.'

'Şişerken, tohumların bir kısmı bardağın dibine çöktü, ancak çoğu suyun yukarısında durdu. Aynı tarifi üç gün boyunca günde üç kez aralıksız kullandım. Her seferinde bardağın tepesindeki tohumları yumuşatmak için elimle suyun altına itmek zorunda kaldım."

YEMEKTEN 30 DAKİKA ÖNCE TÜKETİLMESİ GEREKİYOR

"Her yemekten 30 dakika önce suyu içmek sabır ve disiplin gerektiriyor. Öncelikle tadı güzel değildi, acıydı ve tohumların dokusu sümüksü bir taş parçası gibi boğazımdan aşağı kaydı. Hiçbir şey yemeden önce açlığımı azaltma etkisi sahip olduğu zamanda içmeye emin olmak gerekiyor. Emin olmak için su içtikten sonra 30 dakika bekledim.'

İçip etkisini bekledikten sonra bu iksirin ne kadar etkili olduğunu anladım. Kahvaltı, öğle veya akşam yemeğinden bir öğün yemeden önce bile, kendimi çoktan büyük bir öğün yemiş gibi hissediyordum ve normalde yediğim porsiyonları yiyemiyordum.

'Örneğin deney sırasında bir gece makarnalı ve yanına hamburger yaptım. Ama Chia tohumlu suyu işince hamburgerin ancak yarısını yiyebildim ve üç çatal makarna yedikten sonra tabağın hepsini yiyemeden buzdolabına koydum" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN