Bu basit tarifi kimse bilmiyor! Artık ilaca gerek duymayacaksınız... Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan soğan kürü tarifi

Bu basit tarifi kimse bilmiyor! Artık ilaca gerek duymayacaksınız... Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan soğan kürü tarifi

Alternatif tıp uzmanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, soğanın hiç bilinmeyen faydalarını anlattı. Yemeklerimizde afiyetle kullandığımız soğanın bu kullanım alanını kimse bilmiyordu. İşte Saraçoğlu'nun müthiş tarifi...

Havaların soğuması ile birlikte salgın hastalıklar hızla arttı. Şuan da herkesin yakalandığı ortalığı yakan grip vakaları şikayetleri çoğaldı. Bu grip öyle bir şey ki yatak döşek yatırıyor. Yüksek ateş, üşüme ve halsizlik gibi semptomların göründüğü bu gripten kurtulmanın yolu ise doğal beslenmekten geçiyor. Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çeken Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu gripten kurulmanın doğal yöntemini açıkladı. Her yudumunda şifa bulacaksınız!

Kış aylarının gelmesiyle nezle, grip ve soğuk algınlığı vakaları hızla arttı. Özellikle şuan yaygın olarak görülen grip salgını herkesi yatak döşek yatırıyor. Eğer sizde de yüksek ateş, üşüme, öksürük ve halsizlik belirtileri varsa sizde bu gribe yakalanmışsınız demektir. Bu gripten kurtulmanın yolu ise bağışıklık sistemini güçlendirmekten geçiyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun bu özel kür tarifi ile gripten anından kurtulacaksınız. Bağışıklık sisteminiz bu kür sayesinde tavan yapacak. İlaçlara tonlarca para ödemenize gerek yok. Peki Soğan kürü nasıl hazırlanır? Soğan kürünün faydaları nelerdir? Soğan kürü nelere iyi gelir? İşte İbrahim Saraçoğlu'nun şifa deposu dediği o mucizevi kür tarifi...

BU BELİRTİLER SİZDE DE VARSA HEMEN BU KÜRÜ DENEYİN

Son zamanlarda herkes tarafından şikayetçi olduğu ve hastanelere koştuğu grip vakaları hızla artıyor. Yatak döşek yatıran bu grip adeta sürünüdürüyor. Yüksek ateş, üşüme, öksürük ve halsizlik gibi görülen semptomlarla kendini gösteren bu gripten kurtulmak oldukça zor. Eğer sizde de bu belirtiler varsa mutlaka bu kürü tüketin. Her yudumu size şifa olacak. İbrahim Saraçoğlu üstüne basa basa uyardı, gribten kurtulmanın en kolay yolu. Hazırsanız İbrahim Saraçoğlu'nun gizli kür tarifini açıklıyoruz.

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ KÜR TARİFİ

Peki İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen soğan kürü nasıl yapılır? Soğan kürü için gerekli olan malzemeler neler? Soğan kürü nasıl tüketilmeli? İşte soğan kürü tarifi ve püf noktaları;

SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

  • Bir adet kuru soğan
  • Bir çay kaşığı nane
  • İki su bardağı su

YAPILIŞI

İlk olarak iki bardak suyu nane ile beraber kaynatın. Ardından kaynayan suya soğan parçalarını atın. Nane hem güçlü bir iltihap söktürücüdür hem de soğanın kokusunu önler. 10 dakika kaynadıktan sonra ocaktan alın. Ilık olması için bekleyin. Ilık olduktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz.

kmhhggh-1.jpg

SOĞAN KÜRÜNÜN FAYDALARI NELER?

  • Soğan kürü kadınlarda sık sık görülen adet düzensizlikleri giderme konusunda oldukça etkilidir.
  • Kadınlarda görülen miyom ve çikolata kisti (endometriosis) oluşmasına karşı tedavi edici özelliklere sahiptir.
  • Soğan kürü polikistik over'a iyi gelir mi? diye merak edenler için cevabımız evet. Soğan kürü düzenli kullanıldığında, polikistik over sendromunun tedavisinde oldukça faydalıdır.
  • Bununla birlikte vajinal akıntıları giderir.
  • Menopoz döneminde düzenli bir şekilde kullanılırsa, menopoz şikayetlerinde azalmalar görülür.
  • Cilt yüzeyinde oluşan akne ve iltihaplı sivilcelere karşı etkilidir.
  • Kıl dönmesi tedavisinde etkilidir.
  • Dolaşım sistemini düzenler ve bağışıklığın güçlenmesini sağlar.
  • En çok merak edilen sorulardan biri de soğan kürü hamile kalmaya yardımcı olur mu? Uygun bir şekilde tüketildiğinde soğan kürü, hamile kalmak isteyenlere fayda sağlar.

kmhghggh-1.jpg

  • İçeriğinde sulfosid bulunur. Bu da antibiyotik özellikleri olduğunu gösterir.
  • Prostatta oluşan ihtihapların azalmasını sağlar. Bu sayede prostat nedeniyle ortaya çıkan ağrılar da azalır.
  • Balgam söktürücü özelliğindedir. Özellikle grip, nezle ve boğaz ağrısı gibi şikayetlerin tedavisinde tavsiye edilir.
  • Stres ve uykusuzluk gibi problemlerin giderilmesinde etkilidir, sakinleştirici özelliği vardır.
  • Vücuttaki yağlanmaları azalttığı için, zayıflamaya yardımcı olur.
  • Sinüzit tedavisinde önerilen besinlerden biridir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN