Tüm bildiklerinizi unutun! Lahananın bu faydasını duyunca her gün yiyeceksiniz: İbrahim Saraçoğlu kimsenin bilmediği gerçeği...

Tüm bildiklerinizi unutun! Lahananın bu faydasını duyunca her gün yiyeceksiniz: İbrahim Saraçoğlu kimsenin bilmediği gerçeği...

Günümüzde en çok korkulan hastalıkların başında gelen kanser her yaşta görülebilen kötü huylu bir rahatsızlıktır. Genetik ve beslenme kaynaklı olan kanser türleri genelde her yaşta görülebiliyor. Hiç beklemediğiniz anda kanser olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Başınıza gelmeyene kadar sizde görüleceğini hiç düşünmezsiniz ancak birden bire size de teşhis konulabilir. Eğer kanserden korunmanın doğal yolunu arıyorsanız mutlaka bu kürü deneyin. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kansere karşı koruyan tarifi...

Lahana kış aylarında sıkça tüketilen ve hem yemeklerde hem de salatalarda kullanılan lezzetli bir bitkidir. İçeriğinde bulundurduğu B12 vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendiren lahananın faydaları saymakla bitmiyor. Bizde sizler için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından özel olarak hazırlanan ve kansere karşı kalkan olan lahana kürü tarifini derledik. Lahananın bu faydalarını duyunca her gün bu kürü tüketeceksiniz. Herkesin korktuğu kanserden kolayca korunun. Doğal şifa kaynağı! İşte lahana kürü tarifi ve faydaları...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ TARİFİ

Hastalıklardan ve virüslerden korunmak için onlarca ilaç içeriz. Ancak kullandığımız bu ilaçlar şifa yerine vücudumuza zarar veriyor. Ne kadar çok ilaç içerseniz vücudunuz o kadar zarar görür. Özellikle kanser gibi kötü huylu hastalıklarda sağlıklı beslenmenin önemi çok büyüktür. Bu tarz hastalıklardan korunmak istiyorsanız size vereceğimiz bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İbrahim Saraçoğlu'nun gizli tarifim dediği ve kendisinin her gün düzenli olarak tükettiği lahana kürüyle hayatınız daha da kolaylaşacak.

KANSERE KARŞI KORUYAN LAHANA KÜRÜ

Peki İbrahim Saraçoğlu'nun lahana kürü tarifi nasıl yapılır? İri yeşil sarımsı lahananın, her gün üç-dört yaprağını yarım litre klorsuz suda, tencerenin ağzı kapalı olacak vaziyette 15 dakika kaynatacaksınız. Bu suyu ılındıktan sonra ikiye-üçe bölüp gün içinde içeceksiniz. Bir hafta uygulayın, üç gün ara verin, sonra tekrar bir hafta uygulayın.

kmgfgfgf-2022-12-06t143209-668.jpg

LAHANA KÜRÜ BUNLARA FAYDA SAĞLIYOR

Bu kürün en büyük faydası, sizi kolon kanserine karşı korur. Vücudunuzdan toksin atar. Zaten bu kürü uygulamaya başladığınızda yağlı yağlı terlemeye başlarsınız. Vücuttan yağın atıldığını hayretle gözlersiniz. Bunun dışında kan dolaşımını mükemmel bir şekilde düzenler. Özellikle ayakta çalışanlar için, varis, venöz yetmezlik ve toplardamar şikayeti olanlar için bulunmaz bir nimettir. Horlamaya ve uyku apnesine karşı da iyidir. Bu kür sizi diyabete ve yüksek tansiyona karşı da korur. İlaç aldığı halde kan şekerini düşüremeyenler lahana kürü uyguladıklarında destekleyici olarak kan şekerleri düşer.

kmgfgfgf-2022-12-06t143249-525.jpg

LAHANIN FAYADALARI NELER?

Lahana, kalsiyum, magnezyum, potasyum, diyet lifi açısından zengin bir besindir. Tiamin, folat ve C vitamini içerdiğinden sağlığa birçok faydası bulunur. Lahananın faydaları şu şekilde sıralanabilir:

C VİTAMİNİ DEPOSU

Vücut C vitamini üretemediğin dolayı, takviye olarak almak önemlidir. C vitamini, vücuda alınan gıdaların demiri emmesine destek olarak yaraların iyileşmesini sağlar. Kolajen de üreterek bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde etkilidir. Lahana içeriğindeki C vitamini sayesinde hücrelere zarar veren virüslere saldırmaktadır.

LİF KAYNAĞIDIR

Lahana, diyet lifi kaynağı olarak bilinir bu da kabızlığı hafifletmeye, kan şekerinin dengelenmesini sağlayarak sindirim sağlığını iyileştirmektedir.

kmgfgfgfgfgf.jpg

KALP SAĞLIĞINI KORUR

Lahana, kan basıncını düşürmede etkili olup kalp hastalıkları riskini azaltan polifenoller içermektedir. Aynı zamanda kötü kolesterol seviyesini dengelemede etkili olabilmektedir.

KATARAKTI ÖNLEMEDE ETKİLİR

Beta- karoten, göz sağlığı için özellikle yaşlanma döneminde oldukça önemli bir vitamindir. Lahana, beta karoten açısından zengin bir besin olduğundan göz sağlığını iyileştirerek, kataraktı önlemeye yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN