Yaz Mevsimine Parlak Bir Cilt Ve Fit Bir Vücutla Girmenin Yolu Artık Çok Kolay

Yaz Mevsimine Parlak Bir Cilt Ve Fit Bir Vücutla Girmenin Yolu Artık Çok Kolay

Güneşin yakıcı etkisini hissettiğimiz bugünlerde özellikle bayanlardaki fazla kilo şikayetleri de başladı. Kilo vermek ve cilt bakımı için sadece arındırıcı bitki çayları değil, evde de kolayca yapabileceğiniz bu tarifle yaz mevsimine parlak bir cilt ve fit bir vücutla girmeniz artık hayal değil...

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte birçok kişi görünümleri için endişeleniyor ve fazla kiloları kaybetmenin en hızlı yolunu arıyor. Mümkün olan en hızlı şekilde. Bu nedenle kendimizi her türlü arındırıcı bitki çaylarının yaratılmasındaki çılgın zevke veriyoruz. Bunlar arasında rezene veya huş ağacı olanları buluyoruz. Bununla birlikte, herkes bu içeceğin kilo kaybı ve cilt bakımı için yararlı olduğunu bilmiyor. Elma sirkesine dayalı olarak, farklı antioksidan etkileri olan meyve ve zencefil kullanır.

fit-bir-vucut-icin-770x433.jpg

YAZ MEVSİMİNE PARLAK BİR CİLT VE FİT BİR VÜCUTLA GİRMENİN YOLU ARTIK ÇOK KOLAY


İlk önce elma sirkesi almalıyız. Bu sirke süpermarkette kolayca bulunabilir, ancak evde yapmak da mümkündür. Sadece birkaç elma kabuğu ve çekirdeği, şeker, suyu cam kaba alın. Sirke ile reaksiyona girebileceğinden asla metal kullanmayın. Cam kavanozları elma artıkları ile dolduruyoruz. Ayrı olarak suya biraz şeker atıp erimesini sağlıyoruz. Genellikle bir bardak su için bir yemek kaşığı kullanılır. Daha sonra sıvıyı kavanoza döküyoruz ve iki hafta boyunca kuru ve karanlık bir yerde bırakıyoruz. Zaman geçtiğinde sıvıyı elma parçalarından ayırıyoruz. Sonunda mükemmel sonucu almak için iki hafta daha bekleyeceğiz. Elma sirkesi elde etmek çok uzun bir süreç olabilir, bu nedenle her zaman hazır olarak satın alma olasılığı vardır.

1200x627-elma-sirkesi-nasil-yapilir-evde-elma-sirkesi-tarifi-1594280303401.jpg

TAZE VE LEZZETLİ BİR İÇECEK İÇİN BİRKAÇ MALZEME

İçeceğimizi elde etmek için elma sirkesini portakal suyu, çilek, nane yaprağı, rendelenmiş zencefil ve maden suyu ile karıştırmanız yeterlidir. Yaz için mükemmel, ayrıca kilo vermemize yardımcı olacak harika bir araç olabilir. Aslında elma sirkesi, metabolizmayı hızlandırmaya ve kan şekerini düşürmeye yardımcı olan asetik asitten oluşur. Bu aynı zamanda göbek yağlarının azalmasına da yol açar.

Bu gizli bileşenin başka önemli faydaları da vardır. Aslında, cildimize bakmamıza yardımcı olabilir. Özellikle cildiniz kuru ise, bu sirke doğal pH'ın yeniden dengelenmesine yardımcı olur. Sadece bu değil, elma sirkesi de saç bakımını destekleyen özelliklere sahiptir. Ancak elma sirkesi asla tek başına içilmemelidir. Boğazda ve yemek borusunda tahrişe neden olabilir. Gördüğümüz gibi, ısıya uygun soğuk içecekler oluşturmak için diğer malzemelere kolayca eklenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN