Yüzünüzde Tüyler Varsa Bu Yöntemler Sayesinde Yok Oluyor! İşte Yüzdeki Tüylerden Kurtulma Yolları

Yüzünüzde Tüyler Varsa Bu Yöntemler Sayesinde Yok Oluyor! İşte Yüzdeki Tüylerden Kurtulma Yolları

Hepimiz yüzümüzün temiz ve bakımlı olmasını isteriz temiz gözeneklerden pürüzsüz bir cilde, bembeyaz bir gülümsemeye kadar. Bunun için bakımlar yapıyor ve çeşit çeşit ürünler kullanıyoruz. Peki yüzdeki tüyler nasıl yok edilir? Yüzdeki tüylerden kurtulmann yolları nelerdir? İnce ayrıntılarıyla haberimizde paylaşıyoruz.

Ülkemizde kadınlar tarafından fazlasıyla merak edilen konular arasında yerini alan yüzdeki tüylenmelerden kurtulmanın yolları nelerdir? yüzdeki tüyler tamamen nasıl yok edilir?
gibi benzer sorularla karşı karşıyayız. Yüzdeki tüylenmeler her hangi bir sağlık sorunu teşkil etmiyor. Fakat araştırmalar sonucunda vücüdunuzdaki hormon düzeyindeki değişimlerin sebebiyle tüylenmeye neden olduğunu açıklıyorlar. Sizler için yüzdeki tüylerden kurtulmanın yollarını derledik ve bunun için tercih edebileceğiz bir kaç yöntemi hazırladık.

TÜY DÖKÜCÜ KREMLER

Pratik, kolay ve acı hissettirmeden etkili olan tüy dökücü kremlerle tüyleri kimyasallar ile kırarak vücüdumuzdan uzaklaştırırız. Açıklamalara göre bu kremlerin cildimize uygun olduğu söylense de bazı zamanlar vücüdumuzu tahriş edebiliyor. Özelliklede cildi hassas olanlar için. Bu kremleri kullanacaksanız, öncelik olarak elinizin üstü gibi yerlerde denedikten sonra bikini bölgesine uygulamanız önemli olabilir.

krem.jpg

Kremin uygulanması ve ardından temizlenmesi aşamasında bir acı duyulmuyor. Kremi uyguladıktan sonra 5-10 dakika tüylerinizin üzerinde kalmalı. Sonrasında hemen yıkamalısınız. Ardından tüylerinizden kurtulmuş olursunuz.

AĞDA UYGULAMASI

Ağda daha çok işi bilen profesyonel kişiler tarafından uygulanması gereken bir yöntem olarak bilinir. İyi yanlarından birisi tek çekişte tüylerinizden kurtulmak ve etkisinin 3 hafta civarında sürmesi. Eğer hassas bir cilde sahipseniz ağda cilde direkt temas ettiği için tahriş edebilir. Kıl kökünün tamamen yok olması da kıl dönmesine yol açabilir.

Doğal ve kolay bir yöntem olan ağda hala pek çok kişinin tercihi. Fakat hatırlatmakta fayda var her iki ağda yönteminin başka önemli dezavantajılarından birisi ciltte sarkmalara neden olabilyor. Aynı zamanda ağrılı bir süreç haline dönüşebiliyor.

agda-001.jpg

TIRAŞ BIÇAKLARI

Kadınların yüz tüyleri için kullandıkları tıraç bıçakları en çok tercih edilen yöntemler arasında. Tıraş etme sayesinde hızlı, pratik ve acısız bir şekilde tüylerden arınmak mümkün. Fakat pek sevilmeyen yanı tüyler kökten değilde yüzeyden temizlendiği için uzaması çok daha hızlı oluyor ve uçları sivrileşerek bize kalınlaşmış gibi görünüyor. Tıraş etmek uzun ve kısa tüm yüz tüylerinde kullanılsada hassas bir cildiniz varsa tercih etmemelisiniz.

tiras-bicagi.jpg

LAZER EPİLASYONU

Lazer epilasyonu saydığımız bu tüm yöntemlerden en sonuç vereni ve kalıcı olanı. Fakat her cilt renginde ve tüy yapısında aynı etkiyi gerçekleştirmiyor. Genel olarak koyu renkli tüylere daha çok işliyor. Lazer yöntemi kalın ve koyun renkli tüylerde son derece etkili olsada bazı lazer tipleri koyun tende etki yaratmayabiliyor.

Lazer epilasyon yaptırırken uzman bir doktor tarafından yapılırsa kalıcı başarı gerçekleştirilebiliyor. Saydığımız yöntemlere göre son derece üstünlük sağlıyor.

lazer.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN