12 yıl 11 ay kesilmiş cezası bulunan şahıs yakalandı

12 yıl 11 ay kesilmiş cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde polis ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar esnasında toplam 8 adet aranması ve aranma kayıtlarından 12 yıl 11 ay kesilmiş cezası ile 10 bin TL adli para cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar esnasında yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünde M.İ. isimli şahıs yakalandı. Şahsın GBT kontrolünde, 2 adet yaralama, 1 adet tehdit, 1 adet karşılıksız yararlanma, 1 adet görevi yaptırmamak için direnmek, 1 adet hırsızlık ve 2 adet göçmen kaçaklığı yapma suçlarından toplam 8 adet aranması olduğu tespit edildi. Aranma kayıtlarından 12 yıl 11 ay kesilmiş cezası ve 10 bin TL adli para cezası da bulunan ve polis ekiplerince yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAKARYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN