Sapanca’da başından vurularak öldürülen erkek cesedinin ismi tespit edildi

Sapanca’da başından vurularak öldürülen erkek cesedinin ismi tespit edildi

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda başından tek kurşunla vurulmuş halde bulunan erkek cesedinin 30 Ocak tarihinden beri aranmakta olan 48 yaşındaki Murat Ahmet Çalışkan’a ait olduğu tespit edildi

Olay, Sapanca ilçesinde Uzunkum Mahallesinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda yürüyüş yapan vatandaşlar yerde hareketsiz yatan birini görmesi üzerine durumu polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Sapanca Devlet Hastanesine kaldırılan kimliği belirsiz erkek cesedi üzerinde yapılan ilk incelemede başından tek kurşunla vurulduğu ortaya çıktı. Daha sonrasında ceset, kimliğinin tespiti ve kesin ölüm tarihinin belirlenmesi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Otopsi Merkezine nakledildi.Hayatını kaybeden kişinin eşi otopsi merkezine giderek, cesedin Murat Ahmet Çalışkan’a ait olduğunu tespit etti. 30 Ocak tarihinden itibaren aranıldığı öğrenilen Çalışkan’ın katil zanlı veya zanlılarının yakalanması için polis ekiplerince çalışma devam ediyor.

SAKARYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN