Sakarya’da oto teyp hırsızlığı: 1 tutuklama

Sakarya’da oto teyp hırsızlığı: 1 tutuklama

Sakarya’da araçların cam ve kilitlerini kırarak hırsızlık yapan şüphelilere karşı polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, araçlardan çalınan 14 adet oto teybi, 8 adet hoparlör, araç müzik aksesuarları ele geçirilirken, yakalanan 1 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerince; Adapazarı, Serdivan ve Erenler ilçesinde otomobillerin cam ve kilitlerini kırarak meydana gelen hırsızlık olayları ilgili çalışma başlatıldı. Çalışmalar neticesinde hırsızlık olayların, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan M.Ö. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Şahıs polis ekiplerince yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.M.Ö.’nün iş yerinde yapılan aramalarda ise hısızlık olaylarında kullanılan aparatlarla birlikte; araçlardan çalınan 14 adet oto teybi, 8 adet hoparlör ile araç müzik aksesuarları ele geçirildi. M.Ö., Asayiş Şube Müdürlüğündeki tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ele geçirilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

SAKARYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN