Salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon çalışması

Salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon çalışması

Şanlıurfa’da her gün binlerce yolcunun taşındığı otobüslerde salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları artırıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, halkın sağlıklı ve temiz bir ortamda seyahat edebilmesi için kent genelinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Günde 180 bine yakın yolcu taşıyan belediye araçları, günlük olarak araç içi ve dışı temizlik çalışması yapılıyor. Son günlerde dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı önlemlerini arttıran belediye, düzenli olarak araç içlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.Araçlarda ve duraklarda temizlikBelediye, oluşabilecek enfeksiyonların olası bir şekilde vatandaşları etkilememesi için sefer saatleri dışında bünyesindeki atölyelerde beklettiği araçlarında hijyen ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bunun yanı sıra şehir merkezindeki 3 toplama merkezinde ve duraklarda çalışmalara devam ediyor.Toplu taşıma araçların da seyahat yapan vatandaşlar, oluşabilecek salgın hastalıkların belediye ekipleri tarafından önceden önlem alınıp araçlarda temizlik çalışmaları yapıldığı için kendilerini güvende olduklarını belirtti.

ŞANLIURFA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN