Salim Şen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte merak edilenler

Salim Şen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte merak edilenler

Tartışma programlarında sıkça yer alan isimlerden hukukçu Salim Şen, eğitimini Kara Harp Okulu'nda tamamladıktan sonra bir süre rütbeli asker olarak görev yaptı. Daha sonra hukuk eğitimi alarak askeri mahkemelerde görev aldı. İşte, Salim Şen biyografisi...

Asker kökenli olan Salim Şen, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik düzenlediği 'Balyoz' kumpas davasında askerlerin avukatı olarak görev yaptı. Televizyon kanallarında hararetli tartışmalarıyla dikkat çeken ünlü hukukçu, avukatlık mesleğini yapmayı sürdürüyor.

SALİM ŞEN'İN HAYAT HİKAYESİ

1962 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

Kara Harp Okulu'ndan 1983 yılında mezun olduktan sonra tahsil hayatına askerliği sırasında da devam ederek İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki eğitimini 1992 yılında tamamladı.

Salim Şen, askeri mahkemelerde hakim ve savcı olarak görev yaptıktan sonra 2005 yılında emekliye ayrıldı.

Emekliliğinin ardından çeşitli kişi, kurum, kuruluş ve şirketlere hukuk müşavirliği ve dava avukatlığı yapmaya başlayan deneyimli hukukçu, 'Salim Şen Hukuk Bürosu'nu kurarak serbest avukatlık ve danışmanlık yaptı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri'ne düzenlediği kumpas Balyoz Davası'nda asker mensuplarının avukatı olarak görev aldı.

ÖZEL YAŞAMI

1962 doğumlu olan Salim Şen, 2022 yılı itibarıyla 60 yaşındadır.

Salim Şen 1.68 metre boyunda, 75 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @saliimsen, Twitter'da @Saliimsen kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN