14 yükümlüye sertifika

14 yükümlüye sertifika

Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen “Su Bazlı Boyacılık Kursu”nu başarı ile tamamlayarak okulların 2019-2020 eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirilmesinde gönüllü olarak görev alan yükümlülere sertifikaları törenle verildi
Kursu başarı ile tamamlayan yükümlülere sertifikaları Kaymakam Doç

Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanı Halit Doğan ve Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül tarafından verildi.

Kaymakam Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, yükümlülerin hayata hazırlanması ve meslek sahibi olmalarında bu gibi kursların önemli olduğunun altını çizdi.Belediye Başkanı Halit Doğan, “Belediyemiz iş birliği ile boya malzemesi verdiğimiz 38 okulun boyanmasında emek veren denetimli serbestlik yükümlülerine sertifikalarını vermekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.Başsavcı Gültekin Bülbül ise, “Yükümlülerin topluma kazandırılmasında önemli işlevi olan kamu hizmeti cezalarını büyük bir özveri ile okullarımızı boyayarak yerine getiren ve kursu başarı ile tamamlayan yükümlülerimizi kutluyorum. Bu noktada emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.Sertifika töreninde söz alan yükümlü R.A, denetimli serbestliğe başlamadan önce hayatının son derece kötü olduğunu, başlarda istemden geldiği çalışmaların zamanla hayatında çok şeyi değiştirdiğini belirtti.

SAMSUN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN