Balkondan düşen şahsın ölümüyle ilgili 3 kişiye adli kontrol

Balkondan düşen şahsın ölümüyle ilgili 3 kişiye adli kontrol

Samsun’da ikinci kattan düşen bir kişinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi Terme Sokak’ta dün sabah meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cengiz Güner (40) birlikte kalan arkadaşları H.A. ile G.S.’nin evine gitti. Burada ikinci kattaki evin balkonundan düşen Cengiz Güner olay yerinde hayatını kaybetti. Evde bulunan H.A., G.S. ve G.Ö. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen 3 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcıya ifade veren H.A. ve S.Ö. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen G.Ö. ise mahmece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SAMSUN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN