Başkanlardan Süleyman Soylu’ya ziyaret

Başkanlardan Süleyman Soylu’ya ziyaret

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiler

AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile TBMM’de ziyaret ederek Samsun ve ilçeleri için taleplerini ilettiler.Görüşme ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretin kendileri adına olumlu geçtiğini belirterek, “Öncelikle Bakanımız Süleyman Soylu’ya nezaketi için teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz görüşmelerde milletvekillerimiz ve bizler tarafından ilimizin ve ilçelerimizin beklentilerini kendisine aktarma fırsatı bulduk. Havza için yapmayı planladığımız hükümet binası hakkında da kendisine bilgi verme fırsatı bulduk” dedi.Heyet, ziyaretin anısına Bakan Soylu’ya Bandırma Vapuru maketi hediye etti.

SAMSUN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN