Canik’te “Başkan Mahallemde”

Canik’te “Başkan Mahallemde”

Canik belediyesi tarafından başlatılan “Başkan Mahallemde” buluşmaların yedincisi Belediyeevleri Mahallesi’nde gerçekleştirildi

Cuma namazı sonrası yapılan programda vatandaşlar, mahallelerinde yaşadıkları sorunları bizzat Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya iletti. Başkan Sandıkçı yaptığı açıklamada, “Seçimden önce söz verdiğimiz gibi sokakta, tramvayda, pazarda, camide vatandaşla iç içe bir anlayışta olacağız. İstişareden asla taviz vermeyeceğiz. Ben yaptım oldu değil ‘biz’ ifadesini sıklıkla kullanacağız. Halkımızın, başlatmış olduğumuz ‘Başkan Mahallemde’ projesine göstermiş oldukları ilgi ve teveccühe çok teşekkür ederim” dedi.Mobil ekipİbrahim Sandıkçı, “Bizler ilçemiz ile ilgili ivedilik gerektiren çalışmalarda daha planlı hareket etmek adına mobil ekip kurarak sorunlara hızlı bir şekilde reaksiyon gösteriyoruz. Bu kapsamda başkan mahallende buluşmalarını önemsiyor ve kendi yönetimimiz süresince de bu projeye devam edeceğiz” diye konuştu.İlçede yapımına başlanan veya planlaması yapılan projeleri vatandaşlarla paylaşan Başkan Sandıkçı, “Bunlar daha başlangıç. El ele gönül gönüle yılmadan ilçemize en doğru faydalı projeleri kazandıracağız” şeklinde konuştu.

SAMSUN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN