Denize düştükten 1 ay sonra cesedine ulaşılan genç son yolculuğuna uğurlandı

Denize düştükten 1 ay sonra cesedine ulaşılan genç son yolculuğuna uğurlandı

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Terme ilçesinde babasıyla denize açılan ve dengesini kaybederek denize düştükten 1 ay sonra cesedine ulaşılan Ali Korkmaz, son yolculuğuna uğurlandı

26 Temmuz günü Terme ilçesinde babasıyla balıkçı teknesiyle denize açılan 21 yaşındaki Ali Korkmaz, dengesini kaybederek denize düştü. Korkmaz’ı arama çalışmaları ailesi ve balıkçıların desteğiyle devam etti. Denizde kaybolan gencin cansız bedenine 1 ay sonra balıkçılar ulaştı. Denizde balıkçıların ağına takılan Korkmaz vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarıldı.Korkmaz için Terme ilçesi Yeni Camisi’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Kılınan cenaze namazının ardından gencin cansız bedeni mezarlığa defnedildi. Cenaze namazına Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile gencin ailesi ve yakınları katıldı.

SAMSUN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN