Doç. Dr. Erdoğan: "Vatandaşımızı bilinçlendirmeyi bir görev ediniyoruz"

Doç. Dr. Erdoğan: "Vatandaşımızı bilinçlendirmeyi bir görev ediniyoruz"

Ortopedi Uzmanı Doç

Dr. Murat Erdoğan, Havza’da düzenlenen seminerde bedensel faaliyetler sonrası oluşan sakatlık ve travmaları örneklerle anlattı ve “Vatandaşımızı bilinçlendirmeyi bir görev ediniyoruz” dedi.

Büyük Anadolu Hastaneleri Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniğinde hasta kabulüne başlayan Doç. Dr. Murat Erdoğan, Samsun’un Havza ilçesinde düzenlenen seminerde halka bilgilendirmelerde bulundu. Seminer konuşması sonrasında katılımcıların sorularını cevaplayan Doç. Dr. Erdoğan, bedensel çalışmalar sonucu vücut yapısında oluşan sakatlanma ve travmatik vakalar üzerine örneklerden bahsederek, “Yapılan seminer ile halkımızı bilinçlendirme ve herhangi bir vaka durumda alabilecekleri tedbirler anlatıldı. Bundan sonra da elimizden geldiğince ulaşabildiğimiz tüm noktalarda vatandaşımızı bilinçlendirmeyi bir görev ediniyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

SAMSUN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN