Terme’de Mehmetçik için zafer duası

Terme’de Mehmetçik için zafer duası

Türkiye’nin güney sınırında başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek için Terme’de sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunarak, zafer duası yapıldı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’ye başlattığı Barış Pınarı Harekatı başarılı bir şekilde ilerlerken, tüm ülke Mehmetçiğe dualarla destek veriyor. Harekatın başlamasının ardından Termeli vatandaşlar cephedeki Mehmetçiklere dua için Hz. Hamza Camisi’nde sabah namazında düzenlenen programda buluştu.Programa Terme Kaymakamı Murat Zaderleroğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe Müftüsü Recep Apaydın, meclis üyeleri ve çok vatandaş katıldı.Zafer duasıSabah namazının öncesi okunan Fetih Süresi’nin ardından ’zafer’ duası yapan İlçe Müftüsü Apaydın, "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman ordumuzun, güvenlik güçlerimizin harekatını hayırlı eyle, şanlı ordumuza nusretinle ve kudretinle yardım eyle Allah’ım" ifadelerini kullandı.Sabah çorbaları Başkan Kılıç’tanNamaz sonrası dua programına katılan vatandaşlara Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çorba ikramı yapıldı. Çorba ikramını Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç bizzat yaparken, vatandaşlarla programa gösterilen ilgi için teşekkür etti.

SAMSUN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN