TMO alım noktasında fındık yoğunluğu

TMO alım noktasında fındık yoğunluğu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde fındık üreticileri, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) alım noktası olan Şeker Fabrikası önünde fındığını satmak için 1 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluşturdular

Çarşamba ilçesinde bulunan Şeker Fabrikası önüne sabaha karşı gelerek sıraya giren fındık üreticisi, fındığını TMO’ya satabilmek için sıranın kendisine gelmesini bekledi. Salıpazarı, Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinden gelen üreticilerin bir kısmı bu yıl fındık için verilen taban fiyatın az olduğunu savunurken, birçok üretici de fiyatların yeterli olduğunu söylediler.Yağışlı havada fındığını koruma mücadelesi veren üreticiler, yıllar önce fabrikadan verilmekte olan küspe için beklenilen sırada şimdi fındık vermek için beklediklerini hatırlatarak, fındıklarının TMO tarafından alınması için umutla beklediklerini de ifade ettiler.

SAMSUN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN