Samsun'da 45 yaşındaki hemşire de koronavirüsü yendi

Samsun'da 45 yaşındaki hemşire de koronavirüsü yendi

Samsun'un Kavak ilçesinde görev yapan 45 yaşındaki hemşire Müberra Nergiz de koronavirüsü yendi. Çalışma arkadaşlarının alkışları eşliğinde taburcu edilen Nergiz "Moralim yüksek olmasaydı bu kadar çabuk iyileşemezdim. Herkesten Allah razı olsun" dedi.

Samsun'un Kavak ilçesinde 7 gün önce nefes darlığı ve öksürük şikayetiyle çalıştığı Kavak Devlet Hastanesi'ne başvuran hemşire Müberra Nergiz'in yapılan test sonucu pozitif çıktı.

Çalıştığı hastanede mesai arkadaşlarının tedavi ettiği Nergiz, 7 gün sonra koronavirüsü yenerek sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde taburcu edildi.

"MORALİM YÜKSEK OLMASAYDI ÇABUK İYİLEŞEMEZDİM"

Nergiz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, koronavirüsü yendiği için çok mutlu olduğunu belirterek "Tedavimi yapan hekimime, Sağlık Müdürümüz Muhammet Ali Oruç'a, başhekimime ve serviste çalışan diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Moralim yüksek olmasaydı bu kadar çabuk iyileşemezdim. Herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN