Samsun'da göçük faciası: İki kardeş toprak altında kalarak can verdi

Samsun'da göçük faciası: İki kardeş toprak altında kalarak can verdi

Samsun'da, su borusu döşemek için başlatılan kazı çalışmasına göçük meydana geldi. Göçükte iki kardeş toprak altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Halibaba Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Gül kendi bahçelerindeki suyu evlerine taşımak için kepçe diye tabir edilen iş makinesi ile su borusu döşemek için kazı çalışması başlattı.

Kendi bahçelerinde kazı yaptırmak isteyen Hayati Ak (23) ile kardeşi Kenan Ak (21) bir gün sonra kendi bahçelerinde kazı yaptırmak için aynı kepçe operatörüyle anlaştı.

TOPRAK ALTINDA KALARAK CAN VERDİLER

Ak kardeşler Hüseyin Gül'ün su kanalı hattı çalışmasına yardım ederlerken Kenan Ak kazı alanı içinde boru döşemesine yardım ederken üzerine toprak göçtü. Hayati Ak da toprak altında kalan kardeşini kurtarmak için eşilen kanala girince onun da üzerine toprak göçtü. İki kardeş toprak altında kaldı.

Hayati Ak yapılan çalışma sonucu toprak altından çıkartılarak sağlık ekiplerince ambulansla Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak Hayati Ak'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kenan Ak ise toprak altından çıkarıldığında öldüğü belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN