Samsung’tan katlanabilir tablet patenti

Samsung’tan katlanabilir tablet patenti

Samsung, katlanabilir ekran patenti aldı. Yeni patent, gelecekte belirli noktalardan katlanabilen ve bu şekilde ilginç kullanım şekilleri sunan tabletlere işaret ediyor.

İnovasyon açısından önde gelen teknoloji şirketlerinden Samsung, ABD Patent ve Marka Ofisi tarafından onaylanan yeni patenti ile bir kez daha geleceğe göz kırpıyor. Yeni patent, belli noktalardan katlanabilir OLED ekran yapısına işaret ediyor.

Esnek ekran patentinin, 8 inç üzeri ekran boyutu için yapılandırılması ise gelecekteki Galaxy Tablet modellerinin farklı kullanım şekilleri ile gelebileceğinin göstergesi durumunda...

Söz konusu patente dair veriler, çok sayıda piksel dizisi taşıyan ve katlanabilen OLED ekran şeklinde özetlenebilir. Patentin tablet olabileceği gibi TV’ler için de kullanımı söz konusu olabilir. Geçtiğimiz aylarda LG, yuvarlatılabilen TV panellerini görücüye çıkarmıştı. Teknoloji dünyasında ekrana yeni form ve kullanım şekilleri kazandırmaya yönelik adımlar yoğun bir şekilde atılmaya devam ediliyor.

15-07/11/samsung-flexible-oled-640x318.jpg

Geleceğe yönelik adımlar

Samsung, tablet ve hatta gelecekte çok daha yoğun şekilde ilgi görmesi beklenen hibrit tabletler için daha fazla ilgi görmeye yönelik adımlar atmaya hazırlanıyor olabilir. 

Bu alanda yeniliklerin satışların artırılmasında hayati önem taşıdığı biliniyor. Hatta tablet ekranlarının gelecekte katlanabilmenin yanı sıra çok daha ilginç şekillerde tasarlanması yönünde çeşitli şirketlerin adımlar atmakta olduğu da biliniyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN