Samsung'un yeni amiral gemisi S21 Ultra hız testinde açık ara galip

Güney Kore'nin akıllı telefon üreten teknoloji firması Samsung'un yeni piyasaya sürdüğü Galaxy S21 Ultra'yı önceki amiral gemisi Note 20 Ultra'yla kıyaslamak için üzerinde gerçek hız testi gerçekleştirildi. Testin sonucunda Galaxy S21 Ultra açık ara galip geldi.

Teknoloji firması Samsung'un kendi ürettiği ve yeni piyasaya sürdüğü Galaxy S21 Ultra hakkında merak edilen bir çok konuyu Gary Sims değerlendirdi.

Teknolojiyi yakından takip eden uzmanlar,  Galaxy S21'in  en çokta  performansı merak ediyorlar.

Gary Sims, bunu öğrenmek için S21 Ultra ve Note 20 Ultra'nın Snapdragon sürümleri üzerinde gerçekçi bir hız testi gerçekleştirdi ve bir Galaxy S21 açık galip çıktı.

Galaxy S21 Ultra, her bir kıyaslama testini Snapdragon 865 Plus tabanlı Note 20 Ultra'dan birkaç saniye daha hızlı tamamlayarak, her hız testini önemli bir marjla kazandı.

Exynos 2100 tabanlı Galaxy S21 Ultra, Sims'in hız testlerinde Snapdragon destekli Note 20 Ultra'dan hala daha hızlı olduğu vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN