Saniyede 2100 kare fotoğraf çeken telefon!

Saniyede 2100 kare fotoğraf çeken telefon!

Akıllı telefon ekranlarına dair ilginç geliştirmeleri ile tanınan Japon teknoloji şirketi Sharp, bu kez de kamera konusunda ses getirmeyi başardı. İşte detaylar.

Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarle birlikte yeni nesil Apple iPhone modellerindeki Slo-Mo özelliği ile geniş kesimlerce tanınan bir kamera özelliği halini alan yavaş çekim de sınırlar aşıldı! Japon menşeili teknoloji şirketi Sharp, tanıttığı yeni akıllı telefon serisi modelleri Aquos Zeta, Aquos Xx ve Aquos Serie modellerindeki kamera özellikleri ile dikkat çekti.

Saniyede 2100 kareye varan yavaş-çekim özelliği ile videoda neredeyse tüm detayları gösteren kayıtlar yeni Sharp Aquos serisi modelleri ile mümkün. Profesyonel spor müsabakalarında kullanılan mega-pahalı kameraların yavaş çekim görüntü yapısını kullanıcıya sunan yeni Sharp Aquos serisi modeller, bu özelliği şirketin geliştirdiği yeni bir teknoloji ile sağlıyorlar...

15-05/27/sharp2-100586938-orig.jpg

FWVGA adını alan yeni bir çözünürlük değeri üzerinde, saniyede 2100 kareye kadar video yakalanabilmesi sağlanıyor. Bu sayede elde dilen video sonuçları bir hayli çarpıcı. Öte yandan Sharp’ın yeni akıllı telefonları şimdiye kadar en yüksek hızda ağır çekim yapan akıllı telefonlar ünvanını da elde ediyorlar.

Ağır çekim video konusunda gelinen noktanın daha da ileriye çekilip götürülüp götürülmeyeceği şimdiden merak konusu olmaya başladı. Haberin devamında konuya ilişkin bir tanıtım videosu bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN