Baydilli ev toplantılarında hizmetlerini anlatıyor

Baydilli ev toplantılarında hizmetlerini anlatıyor

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ev toplantılarına katılarak vatandaşlara hizmetlerini ve projelerini anlatıyor

31 Mart seçimleri için Ak Parti’den Karaköprü belediye başkanlığı için yeniden aday gösterilen Metin Baydilli seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Baydilli, akşamları ise ev toplantılarında vatandaşlarla buluşarak 3,5 yılda yaptıkları hizmetleri ve yapacakları projeler hakkında bilgi veriyor. Önceki gece Batıkent Mahallesinde vatandaşlardan Müslüm Kuş’un düzenlediği ev toplantısına katılan Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Metin Baydilli burada vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinin önemini ve Karaköprü’de yapılan çalışmaları anlattı. Ev toplantısına AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve teşkilat üyeleri de yer aldı.Ev toplantısında konuşan Başkan adayı ve mevcut Başkan Metin Baydilli, 3,5 yıldır Karaköprü’ ye hizmet ettiklerini ve bunun meyvesi olarak tekrar aday gösterildiklerini belirterek bundan sonra daha fazla çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Baydilli, “Biz gerek merkezde gerekse 86 kırsal mahallemizde yaptığımız çalışmalar ve projelerle vatandaşımıza dokunduk ve hizmet etti. İlçemizde yaptığımız yollarımız, parklarımız, yaşam parkımız, bilim merkezimiz, okuma evlerimiz, müzemiz, çok amaçlı salonlarımız, semt sahalarımızla ilçemizin büyümesi ve gelişmesi için çalıştık. İnşallah 31 Mart’tan sonra da çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Çünkü ilçemiz her yıl önemli bir nüfus artışıyla büyüyor, bizim buna ayak uydurmamız için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım” diye konuştu.Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’nin 3,5 yılda yaptığı hizmetlerin daha fazlasını 31 Mart’ta tekrar seçildikten sonra da yapacağını kaydederek, “Bugüne kadar onlar hep konuştular AK Parti ise çalıştı, hizmet etti. Bundan sonra da onlar konuşmaya, şer odaklarıyla hareket etmeye devam etsin. Biz AK Parti belediyeleri olarak yine hizmete, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN