Belediye Başkanı Kuş atık toplama merkezini inceledi

Belediye Başkanı Kuş atık toplama merkezini inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede çöp atık toplama merkezindeki koku sorununu gidermek için incelemelerde bulundu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Yenice mahallesindeki katı atıkların elektrik enerjisine dönüştüğü katı atık bertaraf merkezinde incelemelerde bulundu. Katı atık bertaraf merkezinde açıklama yapan Kuş, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte çöp merkezini ziyaret ettik. Bu alanda çok ciddi kokular var ve bu bölgede yaşayan mahalle sakinleri kokudan çok ciddi manada rahatsızlık duyuyorlar. İncelemelerde bulunduk. Yetkililer bizlerden 15 gün müsaade istediler. İnşallah kötü kokular bertaraf edilecek. Şimdiden çalışmalara başladılar. Kokunun giderilmemesi halinde son bir ziyarette bulunacağız. Kararlılığımızı göstereceğiz. Eyyübiye’yi kötü kokulardan kurtarmamız lazım. Çocuklarımız, amcalarımız, ablalarımız bu kötü kokulara layık değiller. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Onlar rahat olsunlar" diye konuştu.

ŞANLIURFA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN