Eyyübiye’ye bir yeşil alan daha kazandırılıyor

Eyyübiye’ye bir yeşil alan daha kazandırılıyor

Saha ziyaretlerine ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesindeki temasları kapsamında mahalleye park ve Millet Kıraathanesi müjdesi verdi

Saha ziyaretlerine devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesindeki temasları kapsamında vatandaşlara park ve kütüphane müjdesi verdi. Belediye başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte Muradiye Mahallesine giden Kuş, burada Mahalle Muhtarı Dello Alak’la birlikte incelemelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesinin mahallede yapmayı planladığı park ve Millet Kıraathanesi yeri için incelemelerde bulunan Kuş, “Hemşerilerim her şeyin en güzeline layık. Biz de onlar için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Eyyübiye’de tüm mahallelerimizi bir bir geziyoruz, karış karış ne var ne yok diye eksiklikleri tespit ediyoruz. Bulduğumuz boş alanları değerlendireceğimizi ifade etmiştik. Burada çok güzel bir alan tespit ettik ve talimatı verdik. İnşallah Muradiye Mahallemize modern bir millet kıraathanesi kazandıracağız. Yanında çok güzel bir park olacak” ifadelerini kulandı.

ŞANLIURFA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN