Haliliyeli kadınlar Halfeti’yi gezdi

Haliliyeli kadınlar Halfeti’yi gezdi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla kadınların sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Bamyasuyu Mahallesinde ikamet eden 104 kadın ve 46 çocuk Halfeti’ye gezi düzenlendi

Demirkol’un talimatlarıyla kültür ve sosyal işler müdürlüğü, kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak kadınların sosyal hayata tutunmalarına yardımcı oluyor. Kültür gezisi programları kapsamında her mahalleden alınan kayıtlarla, kadınlar kentin çeşitli bölgelerini görme fırsatına sahip oldu. Bamyasuyu Mahallesinde ikamet eden 46 çocuk ve 104 kadın, mahallelerinden otobüslerle alınarak, Halfeti’ye götürüldü. Halfeti’de tekne turuna katılıp, ilçenin doğal güzelliklerini görme imkanı buldu. Kültür gezisi sayesinde günlük yaşamın stres ve yorgunluğundan uzaklaşarak gönüllerince eğlendiklerini söyleyen kadınlar, Demirkol’a teşekkür etti.Bamyasuyu Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış da, Demirkol’un mahallelerine her türlü hizmeti yaptıklarını ve kadınlara da bu imkanı sağladığı için teşekkür ettiğini söyledi.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN